TankPro, jaaroverzicht 2015

Jaaroverzicht 2015: vooral veel aandacht voor de tankshop

Ook in 2015 was de petrolbranche weer volop in beweging. Vooral op shopgebied liet de sector van zich horen. Nieuwe concepten van onder andere Shell, Texaco en Total deden hun intreden of werden verder uitgerold, terwijl BP juist stopte met Marks & Spencer-producten. Tevens zette de clustering in de branche door, met de overname van onder andere NIjol en Multi Energy en de fusie van Argos. Daarnaast werd de jarenlange trend van dalende literverkopen, in ieder geval tijdelijk, doorbroken en bleek dat steeds meer automobilisten kiezen voor rollovers en wasstraten.

Onderstaande tijdlijn biedt een interactief overzicht van 2015:

Lees ook: De tankstationbranche 2014: overnames, accijnzen en Peut

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Jaaroverzicht 2015: vooral veel aandacht voor de tankshop | TankPro.nl
TankPro, jaaroverzicht 2015

Jaaroverzicht 2015: vooral veel aandacht voor de tankshop

Ook in 2015 was de petrolbranche weer volop in beweging. Vooral op shopgebied liet de sector van zich horen. Nieuwe concepten van onder andere Shell, Texaco en Total deden hun intreden of werden verder uitgerold, terwijl BP juist stopte met Marks & Spencer-producten. Tevens zette de clustering in de branche door, met de overname van onder andere NIjol en Multi Energy en de fusie van Argos. Daarnaast werd de jarenlange trend van dalende literverkopen, in ieder geval tijdelijk, doorbroken en bleek dat steeds meer automobilisten kiezen voor rollovers en wasstraten.

Onderstaande tijdlijn biedt een interactief overzicht van 2015:

Lees ook: De tankstationbranche 2014: overnames, accijnzen en Peut

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.