Nog zes weken tot de Tankstation Vakbeurs 2014

Nog zes weken en dan is de Tankstation Vakbeurs 2014. Deze speciale dag voor de petrolbranche vindt plaats op dinsdag 11 november in Maarssen. Er worden diverse workshops gehouden voor de tankstation-sector. Ook is er doorlopend de interessante vakbeurs met maar liefst 40 verschillende partijen uit de Nederlandse tankstationbranche. 

Onderdeel van de vakbeurs is de eerste editie van het Nationaal Tankstation Congres. Een unieke gelegenheid om nieuwe inzichten op te doen over actuele tankstation-onderwerpen.

Doelgroep

Ben je tankstation-ondernemer of werkzaam bij een tankstation, oliemaatschappij of actief in de brandstofhandel?

inn style, bezoekers

Gratis toegang

De toegang tot de Tankstation Vakbeurs en de workshops is geheel verzorgd en gratis voor bezoekers uit de tankstationbranche, als u zich nu registreert. Toegang is inclusief lunch, consumpties en netwerkborrel.

Voor het onderdeel Nationaal Tankstation Congres geldt wel een eigen bijdrage. Tankstation-ondernemers, -medewerkers, oliemaatschappijen en brandstofhandelaren betalen slechts 99 euro voor toegang tot het congres-gedeelte. Dat is inclusief lunch, consumpties, netwerkborrel en afsluitende winter-barbecue.

Inschrijven kan via: https://www.tankpro.nl/tankstation-vakbeurs-2014/registratie/

De Tankstation Vakbeurs is van 9:00 tot 20:00 uur. Hieronder een overzicht van de standhouders:

Tankstation Vakbeurs 2014, standhouders

inn style, locatie

Locatie

Het evenement vindt plaats bij InnStyle in Maarssen (Utrecht). De locatie ligt op een kwartier rijden vanaf Centraal Station Utrecht. Binnen 40 minuten bent u vanuit onder meer Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Arnhem en Den Bosch bij de evenementenlocatie. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.

Kom ook naar deze bijzondere dag voor de tankstationbranche. Schrijf je nu in via: www.tankpro.nl/tankstation-vakbeurs-2014/registratie/

Graag tot ziens op 11 november in Maarssen.

inschrijfbutton, tankstation vakbeurs

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.