Pomphouders filosoferen over toekomst tankstation

VIDEO-Moet ik gaan overschakelen op alternatieve brandstoffen? Wat doe ik met social media en hoe kan ik dat integreren in mijn tankstation? Moet ik samenwerkingsverbanden zoeken met collega-pomphouders? Bestaat mijn tankstation over acht jaar nog wel?

Pomphouders vroegen zich gisteravond heel wat af op de regioavond van BOVAG Tankstations in Bunnik.

Kansen

Onder het motto ‘Verplaats jezelf naar 2020’ vraagt BOVAG haar leden eens ernstig na te denken over de mogelijkheden en de kansen van het runnen van een tankstation in 2020. Dat doet het in drie avonden verspreid door het land.

De pomphouders kunnen daarbij zelf hun toekomstig beleid bepalen want de bedoeling is dat middels het aanleveren van ideeën uiteindelijk beleid wordt bepaald waar de hele branche wat aan heeft.

Social Media

Dan kan het gaan om de introductie van social media waarbij rechtstreeks met de klant kan worden gecommuniceerd of het gezamelijk inkopen van kennis dan wel het samenwerken tussen tankstations onderling.

Eerder was er al een regioavond in Zwolle. De volgende bijeenkomst voor bij de BOVAG aangesloten pomphouders is op 30 mei in Best.

Bekijk hieronder de video

Auteur: Redactie

1 reactie op “Pomphouders filosoferen over toekomst tankstation”

ad de leeuw|24.05.12|12:53

Typisch weer iemand van de Bovag die met een dergelijk commentaar komt:

Aan de rand van het dorp de broodjes e.d. gaan verkopen en zo dus de laatste bakker en of kruidenier
zijn bestaansrecht ontnemen; daar zal het dorp blij mee zijn!

Aan de rand van de stad elektrisch vervoer gaan verhuren: gaat voor wel zo’n 30 steden in NL op, zal dus ook goed werken!

Lijkt mij beter dat zulke kereltjes nadat ze uit de schoolbankjes komen eerst in de buitenlucht gaan rondlopen om te zien wat er leeft….

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.