‘No nonsense en fun-items’ bij Shop Plaza 2012

‘Ik wil dat de pomphouder die op Shop Plaza 2012 is geweest op de terugweg in zijn auto bedenkt: ‘Verhip, ik kan iets met social media gaan doen of misschien kan ik de veiligheid op mijn tankstation verbeteren of hoe haal ik een hogere winstmarge uit mijn non food-artikelen?’ Dan is voor mij de branchedag geslaagd.’ 

Aan het woord is Karin Vink van TWS, kenniscentrum voor de tankstationbranche. Ze organiseert mede de zesde editie van Shop Plaza op 27 maart in een tot de verbeelding sprekende setting van Inn Style aan de Maarseveense Plassen.

Spiegeltjes

Volgens Vink mag Shop Plaza 2012 absoluut geen beurs of evenement worden genoemd. Dat vindt ze te stigmatiserend. “Nee, wij komen niet hier bijeen om kraaltjes en spiegeltjes te verkopen. Wij willen er echt toe doen voor de pomphouder en de oliehandelaar. Kennis, innovatie, ervaringen uitwisselen, daar gaat het om. De pomphouder moet meteen met de exposant kunnen schakelen, mocht hij geïnteresseerd zijn.”

No nonsense

Deze no nonsense aanpak vertaalt zich ook in de sprekers die voor de branchedag zijn uitgenodigd. Zo gaat Shell dieper in op de energie-uitdaging die ons staat te wachten. BigBrother duikt in de wereld van de loyaltyklant en nummerplaatherkenning als middel om de klant nog beter van dienst te zijn.

Extendas bespreekt de schier onmetelijke mogelijkheden van social media voor het tankstation en Nedac Sorbo gaat uitleggen hoe pomphouders meer marge kunnen halen uit non food-artikelen  Vertegenwoordigers van BETA en BOVAG zetten in op respectievelijk de toekomst van de tabaksverkoop en de toekomst op zich voor pomphouders in 2020.

Leuk

Maar dat doen we niet alleen ”, zegt Vink. “We moeten het natuurlijk ook leuk hebben met zijn allen en daarom hebben we wat fun-items tussendoor.”

Die activiteiten zullen zich deels buiten afspelen. “Zo kunnen er kleiduiven uit de lucht worden geschoten; gaan we een darttourmooi organiseren; houden we een race met op afstand bestuurbare wagentjes; kan er worden gegolfd en gevoetbald. En natuurlijk is er vanaf 16.00 de netwerkborrel. Als het weer dan ook nog mee zit, komt het vanzelf goed.”

De 6e editie van Shop PLaza vindt plaats bij Inn Style aan de Herenweg 55 in Maarssen. Het officiële programma duurt va 10.30 uur tot en met 18.00 uur. Datum, 27 maart.

Auteur: Steven Don

1 reactie op “‘No nonsense en fun-items’ bij Shop Plaza 2012”

Wolfgang|04.04.12|10:38

waar zijn de foto’s te bekijken die tijdens het evenement zijn gemaakt?

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

‘No nonsense en fun-items’ bij Shop Plaza 2012 | TankPro.nl

‘No nonsense en fun-items’ bij Shop Plaza 2012

‘Ik wil dat de pomphouder die op Shop Plaza 2012 is geweest op de terugweg in zijn auto bedenkt: ‘Verhip, ik kan iets met social media gaan doen of misschien kan ik de veiligheid op mijn tankstation verbeteren of hoe haal ik een hogere winstmarge uit mijn non food-artikelen?’ Dan is voor mij de branchedag geslaagd.’ 

Aan het woord is Karin Vink van TWS, kenniscentrum voor de tankstationbranche. Ze organiseert mede de zesde editie van Shop Plaza op 27 maart in een tot de verbeelding sprekende setting van Inn Style aan de Maarseveense Plassen.

Spiegeltjes

Volgens Vink mag Shop Plaza 2012 absoluut geen beurs of evenement worden genoemd. Dat vindt ze te stigmatiserend. “Nee, wij komen niet hier bijeen om kraaltjes en spiegeltjes te verkopen. Wij willen er echt toe doen voor de pomphouder en de oliehandelaar. Kennis, innovatie, ervaringen uitwisselen, daar gaat het om. De pomphouder moet meteen met de exposant kunnen schakelen, mocht hij geïnteresseerd zijn.”

No nonsense

Deze no nonsense aanpak vertaalt zich ook in de sprekers die voor de branchedag zijn uitgenodigd. Zo gaat Shell dieper in op de energie-uitdaging die ons staat te wachten. BigBrother duikt in de wereld van de loyaltyklant en nummerplaatherkenning als middel om de klant nog beter van dienst te zijn.

Extendas bespreekt de schier onmetelijke mogelijkheden van social media voor het tankstation en Nedac Sorbo gaat uitleggen hoe pomphouders meer marge kunnen halen uit non food-artikelen  Vertegenwoordigers van BETA en BOVAG zetten in op respectievelijk de toekomst van de tabaksverkoop en de toekomst op zich voor pomphouders in 2020.

Leuk

Maar dat doen we niet alleen ”, zegt Vink. “We moeten het natuurlijk ook leuk hebben met zijn allen en daarom hebben we wat fun-items tussendoor.”

Die activiteiten zullen zich deels buiten afspelen. “Zo kunnen er kleiduiven uit de lucht worden geschoten; gaan we een darttourmooi organiseren; houden we een race met op afstand bestuurbare wagentjes; kan er worden gegolfd en gevoetbald. En natuurlijk is er vanaf 16.00 de netwerkborrel. Als het weer dan ook nog mee zit, komt het vanzelf goed.”

De 6e editie van Shop PLaza vindt plaats bij Inn Style aan de Herenweg 55 in Maarssen. Het officiële programma duurt va 10.30 uur tot en met 18.00 uur. Datum, 27 maart.

Auteur: Steven Don

1 reactie op “‘No nonsense en fun-items’ bij Shop Plaza 2012”

Wolfgang|04.04.12|10:38

waar zijn de foto’s te bekijken die tijdens het evenement zijn gemaakt?

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.