Lekkerlandbeurs

Meer dan 2000 bezoekers op beurs Lekkerland (TankPro TV)

VIDEO- Met meer dan 2000 bezoekers is de beurs Convenience in Actie ’12 van groothandelaar Lekkerland een succes te noemen. Pomphouders uit het hele land zijn voor het tweedaagse evenement naar Maarssen gekomen waar in de setting van een oude fabriekshal meer dan 70 leveranciers de laatste snufjes op het gebied van retail tonen. 

Dat gaat van snoepwaren tot energiedrankjes en van bitterballen tot zonnebrillen. Kortom, alles wat de pomphouder in zijn tankshop-assortiment kan gebruiken. Het is voor de eerst sinds jaren dat Lekkerland op deze uitgebreide schaal een beurs houdt voor haar relaties.

Hieronder een sfeer-impressie van de beurs Convenience in Actie ’12:

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Meer dan 2000 bezoekers op beurs Lekkerland (TankPro TV) | TankPro.nl
Lekkerlandbeurs

Meer dan 2000 bezoekers op beurs Lekkerland (TankPro TV)

VIDEO- Met meer dan 2000 bezoekers is de beurs Convenience in Actie ’12 van groothandelaar Lekkerland een succes te noemen. Pomphouders uit het hele land zijn voor het tweedaagse evenement naar Maarssen gekomen waar in de setting van een oude fabriekshal meer dan 70 leveranciers de laatste snufjes op het gebied van retail tonen. 

Dat gaat van snoepwaren tot energiedrankjes en van bitterballen tot zonnebrillen. Kortom, alles wat de pomphouder in zijn tankshop-assortiment kan gebruiken. Het is voor de eerst sinds jaren dat Lekkerland op deze uitgebreide schaal een beurs houdt voor haar relaties.

Hieronder een sfeer-impressie van de beurs Convenience in Actie ’12:

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.