Bestelzuil PresTop Shell Wassenaar

Minder personeel en meer upsell met bestelzuil

Vanuit Son en Breugel werkt PresTop aan de nieuwste technologie op het gebied van bestellen en informeren. Vooral voor bestelzuilen ziet het er momenteel rooskleurig uit, vertelt directeur Alexander Aelberts.

“We richten ons op branches waarin behoefte is aan informatievoorziening en het brengen van online producten naar de winkel toe. Daar leveren wij interactieve oplossingen. We ontwerpen en produceren de producten zelf. We werken veel samen met softwarebedrijven om die oplossingen te kunnen bieden, want ze moeten schaalbaar zijn.”

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.