Dunkin’ komt met gestoomde donuts, later ook bij tankstations

Dunkin’ gaat vanaf deze week ‘Cloud Cakes’ verkopen: donuts die niet zijn gefrituurd, maar gestoomd. De producten worden in eerste instantie in de Nederlandse en Belgische vestigingen van het bedrijf verkocht. Later dit jaar volgen ook verschillende tankstations als verkooppunten.

De Cloud Cake, een ‘wereldprimeur’, is een Nederlands concept dat samen met meerdere partners en in overleg met Dunkin’ International werd ontwikkeld. Volgens Nabil Besali, ceo van Dunkin’ Nederland en België, behoudt het bedrijf met deze ontwikkeling de leidende positie in de bakerymarkt. “Wij zijn dan ook bijzonder benieuwd naar de reacties van onze huidige en nieuwe consumenten naar dit prachtige en heerlijk product.”

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Onderwerpen: , ,

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.