Deliveroo samenwerking ABM

ABM en Deliveroo samen aan de slag met bezorging

Bij het Avia-tankstation aan de Hastelweg in Eindhoven is de eerste bezorger van Deliveroo afgelopen week de deur uitgegaan. De samenwerking met de bezorgdienst moet de locatie ‘toekomstbestendig’ maken.

Het tankstation, dat onderdeel is van het netwerk van Achilles Brandstoffen Maatschappij (ABM), werkt met het foodconcept De Broodtrommel. “Met fuel, rookwaren en vergeten boodschappen gaan we het niet redden. De pompshop kan dé convenience shop van de toekomst worden als we er in slagen als beste te voorzien in de wensen en behoeften van een veel grotere doelgroep dan degenen die komen tanken. De stap om te gaan bezorgen past daar perfect in”, vertelt Arend-jan Diephuis. Hij voorzag het bedrijf van advies over de samenwerking.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.