Buulangerie shopconcept Van Horne Brandstoffen

‘Broodjeswagen’ maakt plaats voor gloednieuwe tankshop in Budel

De shop van het Esso-tankstation in het Noord-Brabantse Budel onderging begin augustus een ware metamorfose. Bij het tankstation van Van Horne Brandstoffen, gelegen aan de Randweg Oost, werd de shop namelijk heropend met het eigen concept ‘Buulangerie’. 

Volgens verkoopleider Hans van de Weideven liepen de eerste twee weken met het gloednieuwe shopconcept goed. “Klanten komen al terug, hoewel het vanwege de bouwvak nog een rustige periode is. Voorheen hadden we het ontbijt en de lunch, maar we willen ook het derde eetmoment gaan benutten. We merken dat daar veel animo voor is. De locatie hier leent zich daar vanwege de ligging langs het industrieterrein top voor.”
Ruimere openingstijden
Jarenlang voerde de tankshop het concept Délifrance, maar het bedrijf wilde een eigen concept met ruimere openingstijden in de markt zetten, zodat klanten ook in de avonduren nog een bestelling kunnen plaatsen. Ook het assortiment werd uitgebreid met onder andere pizza’s, diverse hamburgers, wraps, tosti’s, Italiaans schepijs en smoothies. Daarmee kunnen gasten ‘L’equer bijtânquen’, zoals het motto luidt. Dat kan bijvoorbeeld op een van de achttien zitplaatsen die werden gecreëerd. Naast het assortiment wordt het concept gekenmerkt door ‘kwaliteit en de efficiëntie’. “Het complete plaatje zoals we het bedacht hebben klopt eigenlijk ook”, zegt Van de Weideven.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.