OK Café Son Oost

OK steekt tankstations in nieuw jasje

De shop en het voorterrein van OK-tankstation Son Oost hebben een flinke metamorfose ondergaan. De tankshop van het station aan de Eindhovenseweg kreeg het eigen concept OK Café, terwijl buiten alle pompen werden vervangen. Ook de benzinepomp in Duiven werd volledig vernieuwd. 

De heropening in het Brabantse Son volgt na een verbouwing van enkele weken. In de shop (foto) zijn bovendien een nieuwe kogelwerende balie geplaatst en werden onder andere elektra- water- en klimaatinstallaties vernieuwd. Eerder werd het Brabantse tankstation al uitgebreid met vijf wasboxen en een nieuw wasautomaat.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.