De Haan vendingmachine

De Haan laat petrolmarkt kennismaken met Tony’s Tower

De eerste Tony’s Towers van De Haan Minerale Oliën zijn geplaatst. Met het ‘toekomstbestendige concept’ kunnen onbemande tankstations hun gasten 24 uur per dag bedienen en moeten de locaties aantrekkelijker worden voor de consument. 

De acht meter hoge torens bestaan uit vendingmachines met daarbovenop een 360 graden led-scherm, waarop onder andere reclames en promoties getoond kunnen worden. Er zijn er inmiddels vier Tony’s Towers geïnstalleerd bij verschillende tankstations in het land. De Haan werkt voor het project met verschillende partijen samen, waaronder het Duitse Veloform Media.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.