Ernstig ongeluk veroorzaakt enorme ravage bij Esso Mijnsheerenland

Bij het Esso-tankstation in Mijnsheerenland, vlakbij Rotterdam, is donderdagavond een automobilist met volle vaart tegen tegen de shop aangereden. De bestuurder raakte daarbij zwaargewond, meldt het ANP. 

Op beelden van Hart van Nederland is te zien dat de ravage bij het tankstation langs de A29 enorm is. De voorgevel van de Spar-winkel is grotendeels vernield. Ook de auto was na het ongeluk total loss is. Verder is op de beelden te zien dat de gewonde door brandweer- en ambulancepersoneel wordt weggevoerd. 

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.