Shell opent eerste shop met nieuw concept Shell Café

Shell opende maandag aan de A16 bij Hendrik-Ido-Ambacht de eerste shop met het concept Shell Café. Shell-locatie Sandelingen-Oost had de primeur te pakken. Naast een nieuwe uitstraling, inclusief nieuwe zithoek, ging ook het menu op de schop. 

Het concept bestaat uit verschillende, zelf samen te stellen maaltijden. Klanten kunnen terecht bij het nieuwe Shell Café voor ontbijt, lunch en warme maaltijden, bereid met verse producten. Ook verse koffie staat in het nieuwe concept centraal. Shell Café moet ontspanning en gastvrijheid uitstralen. Het personeel van het tankstation in Hendrik-Ido-Ambacht is blij met de heropening. ”We kunnen eindelijk iedereen welkom heten in ons prachtige Shell Café. Wij zijn trots op alle mensen die dit mogelijk hebben gemaakt en dankbaar om dit geweldige Shell-station te mogen exploiteren.”

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.