Avondklokmaatregelen in tankshop blijven tot zeker 28 april gelden

De avondklok is ook de komende weken nog van kracht in Nederland. Dat maakte minister-president Mark Rutte dinsdagavond bekend tijdens een nieuwe persconferentie over het coronavirus. Hoewel de maatregel niet, zoals eerder gepland, wordt opgeheven per 21 april, zou dat met lage besmettingscijfers een week later wel kunnen gebeuren.

Minister De Jonge van Volksgezondheid temperde de verwachtingen over versoepelingen de afgelopen week al. Volgens de minister moeten er ‘in het zicht van de haven’ geen overhaaste beslissingen genomen worden. Volgens het stappenplan dat dinsdagvond tijdens de persconferentie gepresenteerd werd, staan naast de opheffing van de avondklok ook het openen van de terrassen en het hoger onderwijs en het verder openstellen van winkels hoog op de prioriteitenlijst. 

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.