TSG gaat kassa’s en betaalterminals installeren op 185 Lukoil-locaties

Technical Services Group (TSG) gaat een grote hoeveelheid tankstations van Lukoil in de Benelux voorzien van nieuwe kassa’s en betaalterminals. TSG installeert de Fuel POS en de Crypto VGA betaalpalen van Tokheim op 185 locaties. 

De Crypto VGA is een outdoor betalingssysteem. De betaalzuil is voorzien van een touchscreenscherm en is volgens TSG een ‘veilig transactiesysteem dat gecertificeerd is in overeenstemming met de nieuwste goedkeuringen van de betaalkaartindustrie’. Ook communiceert het apparaat in zeventien verschillende talen. De Crypto VGA wordt geleverd met de grootste papierrol binnen de sector voor het afgeven van bonnen. Daardoor zou de rol tot vier keer langer meegaan dan bij andere betalingssystemen het geval is.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.