Hush Enschede AVIA

AVIA opent vierde Hush-locatie in Enschede

AVIA opende afgelopen week de vierde locatie met het Hush-concept. Bij het AVIA-tankstation aan de Twekkeler Es in Enschede kunnen klanten sinds kort terecht voor vers belegde broodjes, zuivel, zelfgemaakte salades, patisserie, soepen en gezonde snacks.

Aanvankelijk liep de verbouwing op de locatie vertraging op door het coronavirus. ‘’Onze medewerkers waren de afgelopen weken erg druk bezig om de laatste stellingen in te pakken en de shop spic en span te maken voor de opening’’, aldus het bedrijf. ‘’Onze medewerkers en externe partners hebben ontzettend hard gewerkt om weer een plaatje van een locatie neer te zetten. En, al zeggen we het zelf, dat is opnieuw gelukt!’’

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.