Quiosk vendingmachine

‘We worden een reële concurrent van de huidige shops’

De vendingmachines van Chris Marbus zijn inmiddels op 95 locaties door het hele land te vinden. De eigenaar van het bedrijf Quiosk denkt dat het aantal de komende jaren alleen maar stijgt. “Overal waar we een Quiosk neerzetten, loopt dat eigenlijk. Er is gewoon behoefte aan verkooppunten zoals wij die aanbieden.”

In de tankstationmarkt wordt het Utrechtse bedrijf een steeds grotere speler. De opvallende blauwachtige en roze kleuren grijpen direct de aandacht. Daarnaast hebben de machines een scherm waarop merken kunnen adverteren. “Mensen staan toch twee minuten te tanken. Dan kijk je naar iets bewegends, iets opvallends”, vertelt Marbus.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.