Saucijzenbroodje Shell

Shell laat klanten kennismaken met vegetarisch saucijzenbroodje

Alle Nederlandse Shell-locaties met een bakery verkopen deze week vegetarische saucijzenbroodjes. Het broodje van The Blue Butcher wordt geïntroduceerd vanwege de Nationale Week Zonder Vlees. Volgens Shell is de week een goed moment om klanten kennis te laten maken met de vegetarische producten. 

De snack is volledig plantaardig en wordt gemaakt van onder andere tarwe en soja. Shell noemt het een ‘heerlijk alternatief voor en regulier saucijzenbroodje en net zo lekker’. Klanten kunnen bij de Shell-locaties al langer terecht voor de vegetarische hamburgers van het bedrijf dat zich bezighoudt met vleesvervangers. 

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.