Brancheorganisaties sturen brandbrief aan ministers: ‘heroverweeg gedeeltelijke sluiting van de shop’

BOVAG, NOVE, VNPI, TLN, evofenedex en Vern hebben gezamenlijk een brandbrief naar de Tweede Kamer gestuurd. In de brief roepen de brancheorganisaties de ministers op het besluit over de verplichte sluiting van het levensmiddelendeel te heroverwegen. Pomphouders mogen vanaf zaterdag na 20.45 alleen nog maar brandstof en aanverwante artikelen verkopen. 

‘’De verzwaarde maatregelen in de lockdown die het kabinet deze week heeft afgekondigd, waaronder de avondklok met bijbehorende sluiting van levensmiddelenwinkels, heeft ook gevolgen voor tankstations’’, beginnen de partijen hun oproep. 

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.