GP Groot zet deuren bedrijf ‘wagenwijd open’ in zoektocht naar personeel

GP Groot zet deuren ‘wagenwijd open’ in zoektocht naar personeel

Volgens het bedrijf uit Heiloo krijgen bezoekers tijdens de banenmarkt de mogelijkheid om GP Groot als werkgever te leren kennen. Foto: Erik Boschman Alkmaar, 2023

Onder het motto ‘Kom kijken. Kom werken’ organiseert GP Groot op zaterdag 25 maart in Alkmaar een banenmarkt in de hoop op deze manier nieuwe medewerkers voor het bedrijf te kunnen vinden.

Volgens het bedrijf uit het Noord-Hollandse Heiloo krijgen bezoekers tijdens de banenmarkt de mogelijkheid om GP Groot als werkgever te leren kennen. Van starters tot werkzoekenden tot mensen die op zoek zijn naar de volgende stap in hun loopbaan: iedereen is welkom. Tijdens de banenmarkt ervaart de bezoeker de grote diversiteit aan werkgebieden bij GP Groot. Collega’s vertellen wat voor werk ze doen, waar hun bedrijfsonderdeel zich mee bezighoudt en welke vacatures er zijn. Zo zoekt het bedrijf monteurs, vrachtwagenchauffeurs, machinisten, stratenmakers, slopers en medewerkers voor de tankstations.

Helpen

Vorig jaar bracht Kees Maurice een bezoek aan de banenmarkt. Hij werkt inmiddels bijna een jaar bij GP Groot recycling als accountmanager Grondstoffen. “Er waren drie dingen die mij erg bevielen aan de vorige editie van de banenmarkt. Je ziet echt het materieel. Zowel door alle machines die er staan, als door de vele films die op de stands draaien. De aanwezige GP Groot collega’s helpen je op een prettige manier. Je krijgt echt het gevoel dat je de mensen en het bedrijf leert kennen. En met vragen kun je meteen terecht bij een personeelslid die dat werk doet. Dus heb je gelijk een antwoord!”

GP Groot energie is groothandelaar in brandstoffen, gas en smeermiddelen. Daarnaast levert GP Groot tankpasdiensten en worden zo’n 60 bemande en onbemande tankstations met de merkconcepten Argos, TotalEnergies en NXT bevoorraad en geëxploiteerd. GP Groot energie is één van de bedrijfsonderdelen van de GP Groot groep.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

GP Groot zet deuren ‘wagenwijd open’ in zoektocht naar personeel | TankPro.nl
GP Groot zet deuren bedrijf ‘wagenwijd open’ in zoektocht naar personeel

GP Groot zet deuren ‘wagenwijd open’ in zoektocht naar personeel

Volgens het bedrijf uit Heiloo krijgen bezoekers tijdens de banenmarkt de mogelijkheid om GP Groot als werkgever te leren kennen. Foto: Erik Boschman Alkmaar, 2023

Onder het motto ‘Kom kijken. Kom werken’ organiseert GP Groot op zaterdag 25 maart in Alkmaar een banenmarkt in de hoop op deze manier nieuwe medewerkers voor het bedrijf te kunnen vinden.

Volgens het bedrijf uit het Noord-Hollandse Heiloo krijgen bezoekers tijdens de banenmarkt de mogelijkheid om GP Groot als werkgever te leren kennen. Van starters tot werkzoekenden tot mensen die op zoek zijn naar de volgende stap in hun loopbaan: iedereen is welkom. Tijdens de banenmarkt ervaart de bezoeker de grote diversiteit aan werkgebieden bij GP Groot. Collega’s vertellen wat voor werk ze doen, waar hun bedrijfsonderdeel zich mee bezighoudt en welke vacatures er zijn. Zo zoekt het bedrijf monteurs, vrachtwagenchauffeurs, machinisten, stratenmakers, slopers en medewerkers voor de tankstations.

Helpen

Vorig jaar bracht Kees Maurice een bezoek aan de banenmarkt. Hij werkt inmiddels bijna een jaar bij GP Groot recycling als accountmanager Grondstoffen. “Er waren drie dingen die mij erg bevielen aan de vorige editie van de banenmarkt. Je ziet echt het materieel. Zowel door alle machines die er staan, als door de vele films die op de stands draaien. De aanwezige GP Groot collega’s helpen je op een prettige manier. Je krijgt echt het gevoel dat je de mensen en het bedrijf leert kennen. En met vragen kun je meteen terecht bij een personeelslid die dat werk doet. Dus heb je gelijk een antwoord!”

GP Groot energie is groothandelaar in brandstoffen, gas en smeermiddelen. Daarnaast levert GP Groot tankpasdiensten en worden zo’n 60 bemande en onbemande tankstations met de merkconcepten Argos, TotalEnergies en NXT bevoorraad en geëxploiteerd. GP Groot energie is één van de bedrijfsonderdelen van de GP Groot groep.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.