BETA biedt nieuwe training aan op nieuw leerplatform Power Up!

De Belangenvereniging Tankstations (BETA) biedt medewerkers van tankstations en wasbedrijven een e-learning aan over tabaksverkoop. In de nieuwe online les op het platform Power Up! komen de wet- en regelgeving omtrent de verkoop van tabak aan bod. Belangrijke thema’s die centraal staan, zijn de leeftijdsgrens, de identificatieplicht en het omgaan met weerstand tijdens leeftijdscontroles.

Barbara Meeuwsen van BETA Opleidingen verwacht dat de e-learning, die sinds woensdag te volgen is, aanslaat bij de medewerkers in de sector. “Het werkt intuïtief, is leuk om te doen en is eenvoudig in gebruik. Gezien alle veranderingen en nieuwe regels binnen de branche en op het gebied van tabaksverkoop in het bijzonder vinden wij het niet meer dan logisch dat medewerkers goed voorbereid te werk willen gaan en dus massaal de nieuwe e-learning over de verkoop van tabak volgen.”

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.