BETA biedt nieuwe training aan op nieuw leerplatform Power Up!

Bron: AB Interieur

De Belangenvereniging Tankstations (BETA) biedt medewerkers van tankstations en wasbedrijven een e-learning aan over tabaksverkoop. In de nieuwe online les op het platform Power Up! komen de wet- en regelgeving omtrent de verkoop van tabak aan bod. Belangrijke thema’s die centraal staan, zijn de leeftijdsgrens, de identificatieplicht en het omgaan met weerstand tijdens leeftijdscontroles.

Barbara Meeuwsen van BETA Opleidingen verwacht dat de e-learning, die sinds woensdag te volgen is, aanslaat bij de medewerkers in de sector. “Het werkt intuïtief, is leuk om te doen en is eenvoudig in gebruik. Gezien alle veranderingen en nieuwe regels binnen de branche en op het gebied van tabaksverkoop in het bijzonder vinden wij het niet meer dan logisch dat medewerkers goed voorbereid te werk willen gaan en dus massaal de nieuwe e-learning over de verkoop van tabak volgen.”

BETA begon eerder deze maand met het online leerplatform voor medewerkers in de sector. Volgens de brancheorganisatie stijgt het aantal gebruikers dagelijks. BETA stelt dat ook de nieuwe training ‘een must is voor elke medewerker in de branche’. 

Power Up! is de opvolger van OOTW. Sinds de start van het nieuwe jaar worden de trainingen aangeboden door BETA. Binnenkort staan er e-learnings op de planning over thema’s als LPG en ‘onboarding productkennis’.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.