Belgisch Gabriëls gaat met Nederlands Moveyou dienstverlening verder digitaliseren
dienstverlening

Gabriëls gaat met Moveyou dienstverlening verder digitaliseren

Gabriëls zet zich in voor de transitie naar een bredere energie- en mobiliteitspeler en daarbij past volgens de Belgische oliehandel en energieleverancier het gebruik van het Moveyou mobiliteitsplatform. Foto: Gabriëls, 2023

De Belgische oliehandel en energieleverancier Gabriëls gaat een samenwerking aan met Moveyou om met de technologie van het Nederlandse bedrijf de dienstverlening verder te kunnen digitaliseren en uit te breiden in de mobiliteitssector.

Gabriëls zet zich in voor de transitie naar een bredere energie- en mobiliteitspeler en daarbij past volgens de Belgische oliehandel en energieleverancier het gebruik van het Moveyou mobiliteitsplatform. De technologie van het Nederlandse bedrijf stelt Gabriëls in staat haar propositie uit te bouwen en snel laadlocaties met DC-laders te realiseren. De Gabriëls laadpas is gebaseerd op de techniek in het Moveyou mobiliteitsplatform en geeft toegang tot een groeiend netwerk van laadpalen in de Benelux en heel Europa. Gabriëls helpt tenslotte ook bedrijven bij het installeren en beheren van hun eigen laadpalen.

Samenwerking

“We zijn blij om samen te werken met Moveyou om onze dienstverlening naar onze klanten te digitaliseren en middels de Moveyou technologie te transformeren tot een bredere energie en mobiliteit dienstverlener”, zegt CEO Ignace Gabriëls. “Het Moveyou-platform biedt ons de mogelijkheid om onze laadpas propositie verder uit te bouwen en de eerste snellaadlocaties met DC-laders te realiseren. Dit tegen de meest scherpe prijzen zoals de klant van ons gewend is.” Jan-Harmen Akkerman, oprichter en CEO van Moveyou, is trots op de samenwerking met Gabriëls. “We kijken ernaar uit om de komende jaren samen te werken en de transitie naar een duurzamere mobiliteit te versnellen.”

Gabriëls heeft in België een netwerk van meer dan 180 tankstations en een eigen vloot van tankopleggers. Het bedrijf heeft tevens een verkoopafdeling voor smeermiddelen en AdBlue en is bezig met het bouwen van een netwerk van ultrasnelle laadstations voor elektrische voertuigen in Vlaanderen.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Gabriëls gaat met Moveyou dienstverlening verder digitaliseren | TankPro.nl
Belgisch Gabriëls gaat met Nederlands Moveyou dienstverlening verder digitaliseren
dienstverlening

Gabriëls gaat met Moveyou dienstverlening verder digitaliseren

Gabriëls zet zich in voor de transitie naar een bredere energie- en mobiliteitspeler en daarbij past volgens de Belgische oliehandel en energieleverancier het gebruik van het Moveyou mobiliteitsplatform. Foto: Gabriëls, 2023

De Belgische oliehandel en energieleverancier Gabriëls gaat een samenwerking aan met Moveyou om met de technologie van het Nederlandse bedrijf de dienstverlening verder te kunnen digitaliseren en uit te breiden in de mobiliteitssector.

Gabriëls zet zich in voor de transitie naar een bredere energie- en mobiliteitspeler en daarbij past volgens de Belgische oliehandel en energieleverancier het gebruik van het Moveyou mobiliteitsplatform. De technologie van het Nederlandse bedrijf stelt Gabriëls in staat haar propositie uit te bouwen en snel laadlocaties met DC-laders te realiseren. De Gabriëls laadpas is gebaseerd op de techniek in het Moveyou mobiliteitsplatform en geeft toegang tot een groeiend netwerk van laadpalen in de Benelux en heel Europa. Gabriëls helpt tenslotte ook bedrijven bij het installeren en beheren van hun eigen laadpalen.

Samenwerking

“We zijn blij om samen te werken met Moveyou om onze dienstverlening naar onze klanten te digitaliseren en middels de Moveyou technologie te transformeren tot een bredere energie en mobiliteit dienstverlener”, zegt CEO Ignace Gabriëls. “Het Moveyou-platform biedt ons de mogelijkheid om onze laadpas propositie verder uit te bouwen en de eerste snellaadlocaties met DC-laders te realiseren. Dit tegen de meest scherpe prijzen zoals de klant van ons gewend is.” Jan-Harmen Akkerman, oprichter en CEO van Moveyou, is trots op de samenwerking met Gabriëls. “We kijken ernaar uit om de komende jaren samen te werken en de transitie naar een duurzamere mobiliteit te versnellen.”

Gabriëls heeft in België een netwerk van meer dan 180 tankstations en een eigen vloot van tankopleggers. Het bedrijf heeft tevens een verkoopafdeling voor smeermiddelen en AdBlue en is bezig met het bouwen van een netwerk van ultrasnelle laadstations voor elektrische voertuigen in Vlaanderen.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.