Dankzij Hamer hebben nu 160 Shell-tankstations in Nederland een AED
dekkend netwerk

Dankzij Hamer hebben in ons land nu tóch 160 Shell-tankstations een AED

Het is van levensbelang dat er op zoveel mogelijk plekken in Nederland een AED hangt en een tankstation is een locatie die 24/7 goed bereikbaar is. Foto: Hamer, 2023

Technisch installatiebedrijf Hamer uit Apeldoorn installeert deze week de laatste van in totaal 160 AED-apparaten bij Shell-tankstations verspreid over Nederland. Met de AED’s kan het leven van mensen worden gered die getroffen worden door een hartstilstand.

Hamer maakte begin dit jaar bekend dat het maar liefst 160 AED’s ging ophangen en aansluiten op verschillende Shell-locaties in Nederland. Het oorspronkelijke aantal AED’s van Shell was lager, maar omdat Hamer de apparaten kosteloos ophangt, konden er met het beschikbare budget toch op 160 locaties AED’s worden opgehangen. Inmiddels zijn de monteurs van Hamer in de afrondende fase en hoeven ze nog maar een paar AED’s op te hangen en dan zijn alle geplande 160 Shell-tankstations in Nederland voorzien van een AED (foto). ‘We zijn blij dat we samen met Shell op deze manier een significante bijdrage kunnen leveren aan een landelijk dekkend AED-netwerk’, aldus Hamer.

Levensbelang

Het is van levensbelang dat er op zoveel mogelijk plekken in Nederland een AED hangt en een tankstation is een locatie die 24/7 goed bereikbaar is. Een automatische externe defibrillator of hartstarter is een draagbaar toestel dat wordt gebruikt bij de reanimatie van een persoon met een hartstilstand. Indien de hartstilstand het gevolg is van bepaalde levensbedreigende ritmestoornissen kan een elektrische schok van een AED het gestoorde hartritme doen stoppen.

Lees meer: 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Dankzij Hamer hebben in ons land nu tóch 160 Shell-tankstations een AED | TankPro.nl
Dankzij Hamer hebben nu 160 Shell-tankstations in Nederland een AED
dekkend netwerk

Dankzij Hamer hebben in ons land nu tóch 160 Shell-tankstations een AED

Het is van levensbelang dat er op zoveel mogelijk plekken in Nederland een AED hangt en een tankstation is een locatie die 24/7 goed bereikbaar is. Foto: Hamer, 2023

Technisch installatiebedrijf Hamer uit Apeldoorn installeert deze week de laatste van in totaal 160 AED-apparaten bij Shell-tankstations verspreid over Nederland. Met de AED’s kan het leven van mensen worden gered die getroffen worden door een hartstilstand.

Hamer maakte begin dit jaar bekend dat het maar liefst 160 AED’s ging ophangen en aansluiten op verschillende Shell-locaties in Nederland. Het oorspronkelijke aantal AED’s van Shell was lager, maar omdat Hamer de apparaten kosteloos ophangt, konden er met het beschikbare budget toch op 160 locaties AED’s worden opgehangen. Inmiddels zijn de monteurs van Hamer in de afrondende fase en hoeven ze nog maar een paar AED’s op te hangen en dan zijn alle geplande 160 Shell-tankstations in Nederland voorzien van een AED (foto). ‘We zijn blij dat we samen met Shell op deze manier een significante bijdrage kunnen leveren aan een landelijk dekkend AED-netwerk’, aldus Hamer.

Levensbelang

Het is van levensbelang dat er op zoveel mogelijk plekken in Nederland een AED hangt en een tankstation is een locatie die 24/7 goed bereikbaar is. Een automatische externe defibrillator of hartstarter is een draagbaar toestel dat wordt gebruikt bij de reanimatie van een persoon met een hartstilstand. Indien de hartstilstand het gevolg is van bepaalde levensbedreigende ritmestoornissen kan een elektrische schok van een AED het gestoorde hartritme doen stoppen.

Lees meer: 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.