Hajé opent aan A28 bij Nunspeet vier meter brede Take Away food-wand

Hajé opent aan A28 bij Nunspeet vier meter brede Take Away food-wand

Automobilisten kunnen bij de Hajé Take Away aan de A28 vooraf bestelde verse maaltijden afhalen. Hajé, 2023

Hajé Shops, Hotels & Restaurants heeft bij de eigen vestiging op verzorgingsplaats Hendriksbos aan de snelweg A28 bij Nunspeet een vier meter brede Take Away food-wand geopend. Automobilisten kunnen hier 24 uur per dag vooraf bestelde verse maaltijden afhalen.

Verzorgingsplaats Hendriksbos aan de A28 tussen Zwolle en Harderwijk is een van de bekendste stopplaatsen van Nederland. De voormalige Routiers Nunspeet is in 2021 door Hajé Shops, Hotels & Restaurants getransformeerd naar een sfeervolle eet- en drinklocatie weg van de snelweg. Voor de tankende automobilist is er een OK-tankstation. Het is hier waar Hajé eind december een voor iedereen toegankelijke onbemande, vier meter brede Take Away food-wand heeft gerealiseerd. De Hajé Take Away is uitgerust met een Zuply-lockerkast van Innovend. Deze vormt het hart van een nieuw zelfbedieningsconcept waarbij automobilisten die over de A28 rijden met behulp van een app een verse en gezonde maaltijd naar keuze kunnen bestellen, die op het moment dat het hen ‘t beste uitkomt kan worden opgehaald. ‘We bieden mensen die geen zin of tijd hebben om in het restaurant te eten daar de gelegenheid een lekkere en gezonde maaltijd te halen voor thuis’, licht Hajé het initiatief toe. ‘Dit doen we heel vlot en gebruiksvriendelijk door vooraf te bestellen en betalen via een app. Hierdoor kan de maaltijd vers worden bereid en op de gewenste tijd worden klaargezet. In een slimme vendingmachine, zodat de klant met een QR- of pincode het juiste vakje kan openen en zijn bestelling direct kan meenemen.’

Nieuwe stap

Hajé maakt al langer gebruik van een assortiment vers bereide eet- en drinkwaren om mee te nemen. Via een app kunnen bezoekers onder meer smoothies, belegde broodjes, verse salades, poké bowls en gezonde tussendoortjes bestellen. Hajé maakt de bestelling vers klaar waarna deze aan de counter kan worden afgehaald. De op verzorgingsplaats Hendriksbos gerealiseerde lockerkast van Innovend maakt het mogelijk nu ook vooraf te reserveren en de bestelling in de vendingmachine klaar te laten zetten. Het aanbod bestaat uit zo’n acht tot tien koude gerechten die mensen thuis kunnen opwarmen. In de toekomst moet de vendingmachine ook warme gerechten gaan bieden. De foodwand bij Hajé Nunspeet aan de A28 is 24 uur per dag beschikbaar, ook na sluitingstijd van het bemande deel van de Take Away.

Vervolg

De resultaten van de Hajé Take Away in Nunspeet en de ervaringen van bezoekers worden meegenomen in een eventuele verdere uitrol van het afhaalconcept. Hajé noemt hierin de locaties die het heeft aan de snelweg A27 bij Nieuwegein en aan de A6 op de verzorgingsplaatsen ‘De Aalscholver’ richting Almere en ‘De Lepelaar’ richting Lelystad.
Horecaformule Hajé telt verspreid over Nederland negen vestigingen aan snelwegen.

Lees meer:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.