WashTec op de Tankstation & Carwash Vakbeurs 2021
Tankstation & Carwash Vakbeurs 2022

Nieuwe SmartCare rollover te zien op Tankstation & Carwash Vakbeurs

WashTec op de 2021-editie van de beurs Foto: ProMedia/Marcel Cazemier

Op de Tankstation & Carwash Vakbeurs presenteert WashTec de nieuwe SmartCare rollover. Volgens het bedrijf zal deze rollover de nieuwe standaard zetten in de carwashbranche. 

“De unieke en geoptimaliseerde functies van de SmartCare garanderen een maximale beschikbaarheid en was- en droogresultaat”, stelt de marktleider in carwash-oplossingen. “De connectiviteitsservices van SmartCare en Smartsite inspireren met unieke mogelijkheden en functies die nog niet beschikbaar waren in de wasbranche.” Hoe dat er precies uitziet, toont het bedrijf op 9 en 10 november op stand 3.07.

Daarnaast presenteert WashTec nog een andere oplossing: AquaPur Modular. Met het flexibele en modulair aanpasbare waterterugwinsysteem kan elke waslocatie volgens het bedrijf een bijdrage leveren aan een duurzaam klimaat. Bovendien kunnen tegelijk de kosten voor waterverbruik drastisch verlaagd worden. De verwachting is dat de wet- en regelgeving op het gebied van waterterugwinning en -besparing steeds strenger wordt. “Door nu al een technisch hoogstaande oplossing te bieden, helpen wij ondernemers om continuïteit te waarborgen in een veranderende wereld.”

Voorloper in digitalisering

Naar eigen zeggen is WashTec pionier in de digitalisering van de carwash. Zo zet de onderneming onder andere in op bewakingstechnologie, monitoring van de wasresultaten en diagnoses. “In een reeds breed product- en serviceaanbod, zetten de uitgebreide Smart-oplossingen van WashTec een geheel nieuwe benchmark.”

Tot slot gaan alle oplossingen volgens WashTec perfect gepaard met de daarop afgestemde AUWA Chemie, waar eveneens meer informatie over gegeven wordt tijdens het evenement. “WashTec is wereldmarktleider met totaaloplossingen en uiteenlopende modulaire systemen, dus kom absoluut een kijkje nemen op onze stand. Naast dat onze experts enthousiast vertellen over de vele oplossingen die wij bieden, luisteren wij ook graag naar de markt. We voeren graag de dialoog met onze klant over zijn wensen en mogelijkheden. Een beurs als deze leent zich daar uitstekend voor!”

Lees ook:

De Tankstation & Carwash Vakbeurs, hét grootste vakevenement voor de tankstation- en carwashbranche in Nederland en België, zal dit jaar plaatsvinden op 9 en 10 november 2022 in de Expo Houten. Schrijf je nu in!

WashTec

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuwe SmartCare rollover te zien op Tankstation & Carwash Vakbeurs | TankPro.nl
WashTec op de Tankstation & Carwash Vakbeurs 2021
Tankstation & Carwash Vakbeurs 2022

Nieuwe SmartCare rollover te zien op Tankstation & Carwash Vakbeurs

WashTec op de 2021-editie van de beurs Foto: ProMedia/Marcel Cazemier

Op de Tankstation & Carwash Vakbeurs presenteert WashTec de nieuwe SmartCare rollover. Volgens het bedrijf zal deze rollover de nieuwe standaard zetten in de carwashbranche. 

“De unieke en geoptimaliseerde functies van de SmartCare garanderen een maximale beschikbaarheid en was- en droogresultaat”, stelt de marktleider in carwash-oplossingen. “De connectiviteitsservices van SmartCare en Smartsite inspireren met unieke mogelijkheden en functies die nog niet beschikbaar waren in de wasbranche.” Hoe dat er precies uitziet, toont het bedrijf op 9 en 10 november op stand 3.07.

Daarnaast presenteert WashTec nog een andere oplossing: AquaPur Modular. Met het flexibele en modulair aanpasbare waterterugwinsysteem kan elke waslocatie volgens het bedrijf een bijdrage leveren aan een duurzaam klimaat. Bovendien kunnen tegelijk de kosten voor waterverbruik drastisch verlaagd worden. De verwachting is dat de wet- en regelgeving op het gebied van waterterugwinning en -besparing steeds strenger wordt. “Door nu al een technisch hoogstaande oplossing te bieden, helpen wij ondernemers om continuïteit te waarborgen in een veranderende wereld.”

Voorloper in digitalisering

Naar eigen zeggen is WashTec pionier in de digitalisering van de carwash. Zo zet de onderneming onder andere in op bewakingstechnologie, monitoring van de wasresultaten en diagnoses. “In een reeds breed product- en serviceaanbod, zetten de uitgebreide Smart-oplossingen van WashTec een geheel nieuwe benchmark.”

Tot slot gaan alle oplossingen volgens WashTec perfect gepaard met de daarop afgestemde AUWA Chemie, waar eveneens meer informatie over gegeven wordt tijdens het evenement. “WashTec is wereldmarktleider met totaaloplossingen en uiteenlopende modulaire systemen, dus kom absoluut een kijkje nemen op onze stand. Naast dat onze experts enthousiast vertellen over de vele oplossingen die wij bieden, luisteren wij ook graag naar de markt. We voeren graag de dialoog met onze klant over zijn wensen en mogelijkheden. Een beurs als deze leent zich daar uitstekend voor!”

Lees ook:

De Tankstation & Carwash Vakbeurs, hét grootste vakevenement voor de tankstation- en carwashbranche in Nederland en België, zal dit jaar plaatsvinden op 9 en 10 november 2022 in de Expo Houten. Schrijf je nu in!

WashTec

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.