Stand Extendas Tankstation & Carwash Vakbeurs 2021
Tankstation & Carwash Vakbeurs 2022

Mobiliteitspas en betaaloplossingen centraal op stand Extendas

Extendas op de Tankstation & Carwash Vakbeurs 2021 Foto: ProMedia/Marcel Cazemier

De recent gelanceerde mobiliteitspas speelt op 9 en 10 november een belangrijke rol op de stand van Extendas. Tijdens de Tankstation & Carwash Vakbeurs zet het softwarebedrijf uit Enschede bovendien de bemande en onbemande POS-oplossingen in de schijnwerpers.

“Op onze stand (3.04) geven we demonstraties van onze belangrijkste producten en laatste innovaties. Kom bijvoorbeeld kijken naar onze nieuwste backoffice-oplossingen of onze betaaloplossingen voor het bemand en onbemand afrekenen van zowel brandstof-, EV-, shop- als carwashtransacties”, laat het bedrijf weten in aanloop naar de vakbeurs in Expo Houten.

Verdienen met een laadpas

Met de laadpas van Extendas kunnen ondernemers verdienen aan het elektrisch laden, zelfs zonder investering in een eigen laadpaal. Ondernemers kunnen een eigen verdienmodel creëren door bijvoorbeeld maandelijkse abonnementskosten in rekening te brengen of door een opslag per kWh door te belasten.

Volgens Extendas is het aanbieden van een mobiliteitspas voor tankstationhouders bovendien een goede manier om klanten te behouden, mocht hun energiebehoefte wijzigen. “Bied klanten een laadpas voordat ze zich verbinden aan een andere partij en je ze kwijtraakt. Klanten die jouw laadpas hebben, kunnen deze in veel gevallen ook gebruiken voor het afrekenen van transacties op Payter terminals, bijvoorbeeld van je wasbox of koffiemachine”, aldus Remco Muurlink van het bedrijf.

De mobiliteitspas is daarnaast volledig geïntegreerd in het backofficepakket FuelOffice. De eindgebruiker ontvangt daardoor één factuur voor alle laad- en brandstoftransacties.

Betaaloplossingen voor petrol en carwash

Op het gebied van (on)bemand tanken, laden en wassen laat het bedrijf bovendien verschillende betaaloplossingen zien. Onder andere de slimme en eenvoudige betaalterminal voor onbemand wassen, de SPINopc, wordt tijdens de beurs gepresenteerd. Met de SPINopc kunnen klanten hun wasbeurt in de carwash of rollover onbemand afrekenen. Dit kan met een gewone bankkaart, maar sinds kort is acceptatie van tank- en mobiliteitskaarten ook mogelijk.

Muurlink: “Dat is interessant om het klantbereik eenvoudig te vergroten. Daarnaast is de SPINopc ook voorzien van een QR-code lezer waarop de klant kan betalen met een voucher of waspas. Een voucher kan de ondernemer bijvoorbeeld uitgeven in de shop of digitaal naar zijn klant versturen. Door de slimme inzet van Loyalty zorg je ervoor dat je klanten bindt aan jouw wasstraat, wat uiteindelijk resulteert in meer wassingen.”

Daarnaast heeft Extendas integraties met verschillende partijen voor de SPINopc, waaronder voor kentekenherkenning. Dit biedt mogelijkheden voor de klant om op basis van het kenteken op rekening te wassen of de mogelijkheid om abonnementswassen in te zetten.

Stand met Mokobouw

Net als vorig jaar deelt het bedrijf op de Tankstation & Carwash Vakbeurs een stand met Mokobouw. Dat bedrijf laat onder andere de nieuwste snelladers zien die ze momenteel uitrollen in de markt.

Extendas werkt met Mokobouw samen voor de installatie, service en support op de betaalautomaten. Volgens Muurlink biedt de gezamenlijke stand van de bedrijven een mogelijkheid voor bezoekers om de nieuwste oplossingen op het gebied van betalen en laden in het echt te zien waarbij de twee bedrijven elkaar op het gebied van hard- en software aanvullen.

“We staan niet stil en laten onze innovaties graag zien. We helpen onze klanten om hun traditionele bedrijfsmodellen en processen te doorbreken en bieden ze oplossingen om de energietransitie succesvol te kunnen maken.”

Lees ook:

De Tankstation & Carwash Vakbeurs, hét grootste vakevenement voor de tankstation- en carwashbranche in Nederland en België, zal dit jaar plaatsvinden op 9 en 10 november 2022 in de Expo Houten. Schrijf je nu in!

Extendas

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Mobiliteitspas en betaaloplossingen centraal op stand Extendas | TankPro.nl