TinQ-tankstation Mechelen België

Opnieuw netwerkuitbreiding voor TinQ in België

Het TinQ-station in Mechelen Foto: TinQ

TinQ heeft het zesde tankstation van de formule in België geopend. De nieuwste toevoeging aan het netwerk is te vinden aan de Hombeeksesteenweg in Mechelen, in de provincie Antwerpen. 

“De keuze van Mechelen als nieuwe locatie past perfect binnen de filosofie van TinQ: eenvoudig, snel, 24/7, voordelig en veilig kwaliteitsbrandstoffen tanken bij jou in de buurt”, aldus Stefan Claes, manager TinQ België. Automobilisten kunnen bij het voormalige Pollet-station terecht voor Euro 95, diesel en Superplus 98.

Nieuwe openingen gepland

De opening wordt op zaterdag 29 oktober gevierd met een openingsactie. Klanten maken dan kans op een voucher met 100 euro tanktegeod en tanken die dag bovendien met kortingen.

Recent opende het Nederlandse bedrijf bij onze zuiderburen nog locaties in Lichtaart en Bekkevoort. “Naast Mechelen zullen er op zeer korte termijn nog meer stations openen onder de reeds bekende TinQ-formule. De Crazy opening van TinQ Zoersel op de Oostmallebaan staat gepland op 19 november”, aldus Claes.

TinQ België is een zusterbedrijf van TinQ Nederland en dochterbedrijf van ENVIEM. In Nederland exploiteert TinQ ondertussen een netwerk van meer dan 400 tankstations. Ook in België wil het bedrijf op korte termijn doorgroeien tot ‘een dynamische keten van 24/7 selfservice tankstations’.

Lees ook:

TinQ is één van de vele exposanten op Tankstation & Carwash Vakbeurs 2022. Hét grootste vakevenement voor de tankstation- en carwashbranche in Nederland en België vindt dit jaar plaats op 9 en 10 november in de Expo Houten. Schrijf je nu in!

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Opnieuw netwerkuitbreiding voor TinQ in België | TankPro.nl
TinQ-tankstation Mechelen België

Opnieuw netwerkuitbreiding voor TinQ in België

Het TinQ-station in Mechelen Foto: TinQ

TinQ heeft het zesde tankstation van de formule in België geopend. De nieuwste toevoeging aan het netwerk is te vinden aan de Hombeeksesteenweg in Mechelen, in de provincie Antwerpen. 

“De keuze van Mechelen als nieuwe locatie past perfect binnen de filosofie van TinQ: eenvoudig, snel, 24/7, voordelig en veilig kwaliteitsbrandstoffen tanken bij jou in de buurt”, aldus Stefan Claes, manager TinQ België. Automobilisten kunnen bij het voormalige Pollet-station terecht voor Euro 95, diesel en Superplus 98.

Nieuwe openingen gepland

De opening wordt op zaterdag 29 oktober gevierd met een openingsactie. Klanten maken dan kans op een voucher met 100 euro tanktegeod en tanken die dag bovendien met kortingen.

Recent opende het Nederlandse bedrijf bij onze zuiderburen nog locaties in Lichtaart en Bekkevoort. “Naast Mechelen zullen er op zeer korte termijn nog meer stations openen onder de reeds bekende TinQ-formule. De Crazy opening van TinQ Zoersel op de Oostmallebaan staat gepland op 19 november”, aldus Claes.

TinQ België is een zusterbedrijf van TinQ Nederland en dochterbedrijf van ENVIEM. In Nederland exploiteert TinQ ondertussen een netwerk van meer dan 400 tankstations. Ook in België wil het bedrijf op korte termijn doorgroeien tot ‘een dynamische keten van 24/7 selfservice tankstations’.

Lees ook:

TinQ is één van de vele exposanten op Tankstation & Carwash Vakbeurs 2022. Hét grootste vakevenement voor de tankstation- en carwashbranche in Nederland en België vindt dit jaar plaats op 9 en 10 november in de Expo Houten. Schrijf je nu in!

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.