bp Winschoterdiep Groningen Slump Oil

Slump Oil voegt locatie in Groningen toe aan netwerk

De nieuwste aanwinst in het netwerk van Slump Oil Foto: Slump Oil

Het netwerk van Slump Oil is uitgebreid met een nieuwe locatie in de provincie Groningen. Het bedrijf uit Heerenveen nam de exploitatie van de tankautomaat aan de Bornholmstraat in Winschoterdiep onlangs over van bp.

Bij de nieuwste toevoeging aan het netwerk kan zakelijk verkeer snel de tank vullen door de aanwezigheid van highspeed (en lowspeed) dieselpompen. Ook wordt er 24 uur per dag AdBlue aangeboden op het onbemande station op het terrein van Arriva.

Slump Oil levert brandstoffen en exploiteert daarnaast ruim twintig bemande en onbemande tankstations in Noord-Nederland en de Noordoostpolder. De onderneming is een officiële bp-partner.

AH to go

Als onderdeel van de samenwerking tussen bp en Albert Heijn, krijgen ook steeds meer locaties in het netwerk van Slump Oil een AH to go-shop met een assortiment aan verse producten voor onderweg. Tot nu toe zijn twee van de locaties omgebouwd: bp Zuiderhogeweg Drachten en bp Huizum Leeuwarden.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.