Fieten Olie Rogat Drenthe truckstation

Opnieuw netwerkuitbreiding voor Fieten Olie

Het 53e tankstation van Fieten Olie opende in Drenthe Foto: Fieten Olie

Fieten Olie gaat door met de uitbreiding van het netwerk en heeft alweer de 53e locatie geopend. Het voormalige Texaco-tankstation aan de Industrieweg in het Drentse Rogat is inmiddels omgekleurd en heeft nu ook de blauw-wit-rode uitstraling van het bedrijf.

De onbemande locatie ligt op steenworp afstand van de A28, bij afslag ‘De Wijk’. Het station is 24 uur per dag geopend en klanten kunnen er diesel, AdBlue en HVO100 tanken. Het terrein is speciaal ingericht voor trucks. De chauffeurs kunnen hier volgens Fieten Olie ‘eenvoudig en snel’ tanken door de aanwezigheid van High Speed Diesel pompen.

Afgelopen zomer behaalde Fieten Olie in Soest de mijlpaal van vijftig tankstations. In augustus volgden gelijk ook het 51e en 52e station. “Wij zijn nog niet klaar met het uitbreiden van ons netwerk”, liet het bedrijf toen weten. Bovendien zitten er nog zes nieuwbouwlocaties in de pijplijn. Bij de opening van het 55e station staat er een grote actie gepland.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , ,

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.