Fieten Olie De Wilgen

Fieten Olie zet uitbreiding netwerk voort met 51e en 52e locatie

Foto: Fieten Olie

Kort na het behalen van de mijlpaal van vijftig tankstations voegt Fieten Olie opnieuw twee tankstations aan haar netwerk toe. Het station aan de Drachtster Heawei in De Wilgen (Friesland) werd recent overgenomen van Automobielbedrijf Riepke Paulusma en is daarmee de 51e locatie (foto) voor het bedrijf uit Hollandscheveld. Locatie 52 is te vinden aan de Vliestroom op Urk op het terrein van Vakgarage Auto Quick Service.

Het tankstation in Friesland heeft na de overname door Fieten Olie een metamorfose ondergaan, meldt de nieuwe exploitant. “Op deze locatie hebben wij nieuwe pompen en een 24 uurs betaalautomaat geplaatst. De luifel is daarnaast omgekleurd in de herkenbare kleuren van Fieten Olie.” Bij het station is Euro 95 en diesel verkrijgbaar.

Ook het station op het Flevolandse Urk, voorheen geëxploiteerd onder de vlag van AVIA, is omgekleurd. Op deze locatie van Fieten Olie wordt naast Euro 95 en diesel ook Super 98 en LPG aangeboden. Bovendien is er op het terrein een apart gedeelte voor trucks met High Speed Diesel pompen. Het aanbod van brandstoffen wordt op korte termijn uitgebreid met AdBlue.

(De tekst gaat verder onder de afbeelding)

De nieuwste aanwinst van Fieten Olie op Urk. Foto: Fieten Olie
De nieuwste aanwinst van Fieten Olie op Urk. Foto: Fieten Olie

Verdere uitbreiding

“Wij zijn nog niet klaar met het uitbreiden van ons netwerk”, aldus het bedrijf. Recent verklapte directeur Richard Fieten dat ook nummer 53 op korte termijn geopend wordt. “Daarbij hebben we ook nog zes nieuw te bouwen locaties waar we in de afrondende fase zitten met de vergunning en we dus binnenkort starten met de nieuwbouw”, zei Fieten eerder tegen TankPro.

De opening van het 55e station zal Fieten Olie vieren met een grote actie.

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Fieten Olie zet uitbreiding netwerk voort met 51e en 52e locatie | TankPro.nl
Fieten Olie De Wilgen

Fieten Olie zet uitbreiding netwerk voort met 51e en 52e locatie

Foto: Fieten Olie

Kort na het behalen van de mijlpaal van vijftig tankstations voegt Fieten Olie opnieuw twee tankstations aan haar netwerk toe. Het station aan de Drachtster Heawei in De Wilgen (Friesland) werd recent overgenomen van Automobielbedrijf Riepke Paulusma en is daarmee de 51e locatie (foto) voor het bedrijf uit Hollandscheveld. Locatie 52 is te vinden aan de Vliestroom op Urk op het terrein van Vakgarage Auto Quick Service.

Het tankstation in Friesland heeft na de overname door Fieten Olie een metamorfose ondergaan, meldt de nieuwe exploitant. “Op deze locatie hebben wij nieuwe pompen en een 24 uurs betaalautomaat geplaatst. De luifel is daarnaast omgekleurd in de herkenbare kleuren van Fieten Olie.” Bij het station is Euro 95 en diesel verkrijgbaar.

Ook het station op het Flevolandse Urk, voorheen geëxploiteerd onder de vlag van AVIA, is omgekleurd. Op deze locatie van Fieten Olie wordt naast Euro 95 en diesel ook Super 98 en LPG aangeboden. Bovendien is er op het terrein een apart gedeelte voor trucks met High Speed Diesel pompen. Het aanbod van brandstoffen wordt op korte termijn uitgebreid met AdBlue.

(De tekst gaat verder onder de afbeelding)

De nieuwste aanwinst van Fieten Olie op Urk. Foto: Fieten Olie
De nieuwste aanwinst van Fieten Olie op Urk. Foto: Fieten Olie

Verdere uitbreiding

“Wij zijn nog niet klaar met het uitbreiden van ons netwerk”, aldus het bedrijf. Recent verklapte directeur Richard Fieten dat ook nummer 53 op korte termijn geopend wordt. “Daarbij hebben we ook nog zes nieuw te bouwen locaties waar we in de afrondende fase zitten met de vergunning en we dus binnenkort starten met de nieuwbouw”, zei Fieten eerder tegen TankPro.

De opening van het 55e station zal Fieten Olie vieren met een grote actie.

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.