Mesa Coatings tankstations Jongeneel

Tankstations Jongeneel druk bezig met renovatie wasboxen en rollovers

Foto: Mesa Coatings

Tankstations Jongeneel is op meerdere locaties druk bezig met de modernisering van de wasboxen en rollovers. Naast nieuwe vloeren moet elke wasbox worden voorzien van een schuimkanon en gaan de systemen over op contactloos betalen.

Op de TotalEnergies-locatie in Ypenburg, met o.a. zes wasboxen en twee rollovers, zijn de renovatie werkzaamheden al volledig afgerond. De vloeren zijn van Mesa Coatings. Elke wasbox heeft een eigen schuimkanon en betalen kan alleen nog contactloos. “Je moet de klant nieuwsgierig houden”, zegt Ed Burggraaf, medewerker bij Tankstations Jongeneel. “En dat doe je met iets nieuws.” Contactloos betalen is daar een belangrijk onderdeel van, volgens Burggraaf. “Mensen gebruiken steeds minder contant geld en willen liever met een pasje swipen en alles kunnen doen. Op deze manier maak je het voor de klant makkelijker en sneller.”

Vloerrenovatie

Bij TotalEnergies-station Stevenshof in Leiden zijn de vloeren van zes wasboxen eveneens al gedaan, ook door Mesa Coatings. Het gaat op deze locaties om drie wasboxen aan de voorzijde en drie aan de achterkant. Over een totale oppervlakte van 190 vierkante meter zijn de bestaande betonvloeren voorzien van een MesaFast Heavy Duty vloersysteem in de kleur 302 (blauw/zwart). De volledige vloerrenovatie werd in één dag gedaan, inclusief de voorbehandeling door middel van schuren.

Na twee uur uitharden, konden de wasboxen weer volledig in gebruik worden genomen. “Het grote voordeel van het MesaFast Heavy Duty vloersysteem is niet alleen dat deze vloeistofdicht, zwaar belastbaar en veilig is, maar dus ook dat deze een erg snelle uithardingstijd heeft”, aldus Mesa Coatings.

(De tekst gaat verder onder de afbeelding)

Het nieuwe MesaFast Heavy Duty vloersysteem op de locatie Stevenshof is vloeistofdicht. Foto: Mesa Coatings

Drukte

Naast de vloeren zijn de systemen nog toe aan renovatie op de locatie Stevenshof, en moeten de schuimkanonnen nog worden geplaatst. “Vanwege de drukte is het nu niet verstandig om de wasboxen te sluiten, aldus Burggraaf, dus dat zijn plannen voor later.” De drie wasboxen in Valkenburg zh staan hierna nog op de planning.

Lees ook: 

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tankstations Jongeneel druk bezig met renovatie wasboxen en rollovers | TankPro.nl
Mesa Coatings tankstations Jongeneel

Tankstations Jongeneel druk bezig met renovatie wasboxen en rollovers

Foto: Mesa Coatings

Tankstations Jongeneel is op meerdere locaties druk bezig met de modernisering van de wasboxen en rollovers. Naast nieuwe vloeren moet elke wasbox worden voorzien van een schuimkanon en gaan de systemen over op contactloos betalen.

Op de TotalEnergies-locatie in Ypenburg, met o.a. zes wasboxen en twee rollovers, zijn de renovatie werkzaamheden al volledig afgerond. De vloeren zijn van Mesa Coatings. Elke wasbox heeft een eigen schuimkanon en betalen kan alleen nog contactloos. “Je moet de klant nieuwsgierig houden”, zegt Ed Burggraaf, medewerker bij Tankstations Jongeneel. “En dat doe je met iets nieuws.” Contactloos betalen is daar een belangrijk onderdeel van, volgens Burggraaf. “Mensen gebruiken steeds minder contant geld en willen liever met een pasje swipen en alles kunnen doen. Op deze manier maak je het voor de klant makkelijker en sneller.”

Vloerrenovatie

Bij TotalEnergies-station Stevenshof in Leiden zijn de vloeren van zes wasboxen eveneens al gedaan, ook door Mesa Coatings. Het gaat op deze locaties om drie wasboxen aan de voorzijde en drie aan de achterkant. Over een totale oppervlakte van 190 vierkante meter zijn de bestaande betonvloeren voorzien van een MesaFast Heavy Duty vloersysteem in de kleur 302 (blauw/zwart). De volledige vloerrenovatie werd in één dag gedaan, inclusief de voorbehandeling door middel van schuren.

Na twee uur uitharden, konden de wasboxen weer volledig in gebruik worden genomen. “Het grote voordeel van het MesaFast Heavy Duty vloersysteem is niet alleen dat deze vloeistofdicht, zwaar belastbaar en veilig is, maar dus ook dat deze een erg snelle uithardingstijd heeft”, aldus Mesa Coatings.

(De tekst gaat verder onder de afbeelding)

Het nieuwe MesaFast Heavy Duty vloersysteem op de locatie Stevenshof is vloeistofdicht. Foto: Mesa Coatings

Drukte

Naast de vloeren zijn de systemen nog toe aan renovatie op de locatie Stevenshof, en moeten de schuimkanonnen nog worden geplaatst. “Vanwege de drukte is het nu niet verstandig om de wasboxen te sluiten, aldus Burggraaf, dus dat zijn plannen voor later.” De drie wasboxen in Valkenburg zh staan hierna nog op de planning.

Lees ook: 

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.