MAES België

MAES gaat samenwerking aan met Walnut en NLC

Foto: MAES persbericht

De Nederlandse bedrijven Walnut en NLC kondigen een samenwerking aan met het Belgische MAES Energy & Mobility. Het complete netwerk van MAES-tankstations, bestaande uit ruim driehonderd locaties, gaat over op de IT en loyaliteitssoftware van Walnut en de content van NLC (Next Loyalty Concepts).

Het project betreft de uitrol van digitale was- en spaarprogramma’s inclusief voucherbeloningen en andere cadeau’s voor MAES-klanten. Next Loyalty Concepts verzorgt ook op zichzelf staande promoties en acties om bijvoorbeeld de locatie zelf, een merk of bedrijf extra onder de aandacht te brengen.

Verder uitbreiden

“De combinatie Next Loyalty Concepts en de software van Walnut biedt de perfecte totaaloplossing”, aldus Vincent du Pon, ceo van Next Business Concepts. De samenwerking tussen Walnut en Next Loyalty Concepts dateert van oktober 2021 en zal de komende jaren voortgezet worden met de verzorging van loyaliteitsoplossingen voor onder andere de petrol- en carwashbranche.

Walnut is met name in de carwashbranche in Nederland en België een bekende speler op het gebied van loyaliteitssoftware. Ook in combinatie met kentekenherkenning en online marketing. Next Loyalty zet nu, door de samenwerking met MAES, de eerste stappen in België.

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

MAES gaat samenwerking aan met Walnut en NLC | TankPro.nl
MAES België

MAES gaat samenwerking aan met Walnut en NLC

Foto: MAES persbericht

De Nederlandse bedrijven Walnut en NLC kondigen een samenwerking aan met het Belgische MAES Energy & Mobility. Het complete netwerk van MAES-tankstations, bestaande uit ruim driehonderd locaties, gaat over op de IT en loyaliteitssoftware van Walnut en de content van NLC (Next Loyalty Concepts).

Het project betreft de uitrol van digitale was- en spaarprogramma’s inclusief voucherbeloningen en andere cadeau’s voor MAES-klanten. Next Loyalty Concepts verzorgt ook op zichzelf staande promoties en acties om bijvoorbeeld de locatie zelf, een merk of bedrijf extra onder de aandacht te brengen.

Verder uitbreiden

“De combinatie Next Loyalty Concepts en de software van Walnut biedt de perfecte totaaloplossing”, aldus Vincent du Pon, ceo van Next Business Concepts. De samenwerking tussen Walnut en Next Loyalty Concepts dateert van oktober 2021 en zal de komende jaren voortgezet worden met de verzorging van loyaliteitsoplossingen voor onder andere de petrol- en carwashbranche.

Walnut is met name in de carwashbranche in Nederland en België een bekende speler op het gebied van loyaliteitssoftware. Ook in combinatie met kentekenherkenning en online marketing. Next Loyalty zet nu, door de samenwerking met MAES, de eerste stappen in België.

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.