Coffeelab den Bosch

Hanex Hospitality Group neemt COFFEELAB over

De Hanex Hospitality Group (HH group) neemt het bedrijf COFFEELAB per mei over. Hanex gaat de kennis over koffie die de onderneming heeft, onder andere toepassen in de eigen tankshops. 

COFFEELAB heeft vijf vestigingen in ’s-Hertogenbosch (foto), Eindhoven, Nijmegen en Breda. De locaties verschillen per stad. Onder andere vanwege het 70/30 principe dat het bedrijf hanteert: minimaal 30 procent van de producten of ingrediënten moet lokaal zijn.

The VIlly

COFFEELAB en HH group werken al ruim vier jaar met elkaar samen. Die samenwerking kwam tot stand toen Hanex het hospitality consultancybureau Horeca Development inschakelde voor de conceptontwikkeling van een horecazaak. Dat groeide uit tot een duurzaam partnerschap waaruit horeca-exploitatie The Villy ontstond.

Directeur Rob van Herpen meldt trots te zijn op de stap. “Het merk COFFEELAB gaat verder dan het zetten van een perfecte kop koffie. Bij COFFEELAB gaat het om oprecht wederzijdse betrokkenheid. COFFEELAB onderscheidt zich van de losse koffiebars in de stad door hun aandacht voor hospitality. Met HH group willen we een positieve impact maken in het leven van onze gasten.”

Dezelfde visie

Bij de overname van COFFEELAB blijven de oprichters Jan-Willem van der Aa, Jeroen Veldkamp en Rob Bongers nauw betrokken bij de exploitatie. Ook het personeel blijft in de zaken werken. Hanex Hospitality Group en COFFEELAB zeggen de toekomst vol vertrouwen tegemoet te gaan.

Hanex exploiteert zestien tankstations, al dan niet met een lunchroom Kwartiertje of de horecaformule The Villy. Of het concept van COFFEELAB geïmplementeerd wordt in de shops, is nog niet duidelijk.

Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Hanex Hospitality Group neemt COFFEELAB over | TankPro.nl
Coffeelab den Bosch

Hanex Hospitality Group neemt COFFEELAB over

De Hanex Hospitality Group (HH group) neemt het bedrijf COFFEELAB per mei over. Hanex gaat de kennis over koffie die de onderneming heeft, onder andere toepassen in de eigen tankshops. 

COFFEELAB heeft vijf vestigingen in ’s-Hertogenbosch (foto), Eindhoven, Nijmegen en Breda. De locaties verschillen per stad. Onder andere vanwege het 70/30 principe dat het bedrijf hanteert: minimaal 30 procent van de producten of ingrediënten moet lokaal zijn.

The VIlly

COFFEELAB en HH group werken al ruim vier jaar met elkaar samen. Die samenwerking kwam tot stand toen Hanex het hospitality consultancybureau Horeca Development inschakelde voor de conceptontwikkeling van een horecazaak. Dat groeide uit tot een duurzaam partnerschap waaruit horeca-exploitatie The Villy ontstond.

Directeur Rob van Herpen meldt trots te zijn op de stap. “Het merk COFFEELAB gaat verder dan het zetten van een perfecte kop koffie. Bij COFFEELAB gaat het om oprecht wederzijdse betrokkenheid. COFFEELAB onderscheidt zich van de losse koffiebars in de stad door hun aandacht voor hospitality. Met HH group willen we een positieve impact maken in het leven van onze gasten.”

Dezelfde visie

Bij de overname van COFFEELAB blijven de oprichters Jan-Willem van der Aa, Jeroen Veldkamp en Rob Bongers nauw betrokken bij de exploitatie. Ook het personeel blijft in de zaken werken. Hanex Hospitality Group en COFFEELAB zeggen de toekomst vol vertrouwen tegemoet te gaan.

Hanex exploiteert zestien tankstations, al dan niet met een lunchroom Kwartiertje of de horecaformule The Villy. Of het concept van COFFEELAB geïmplementeerd wordt in de shops, is nog niet duidelijk.

Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.