BigBrother UNITI Stuttgart

BigBrother lanceert nieuw beveiligingsplatform

Foto: BigBrother

BigBrother lanceert een nieuw beveiligingsplatform: Watch-it. Daarmee speelt het bedrijf naar eigen zeggen in op de complexiteit in de mobiliteitsmarkt. Het nieuwe platform wordt deze week gepresenteerd tijdens de UNITI expo in Stuttgart (foto). 

In het platform worden verschillende mogelijkheden ondergebracht, waaronder het bestaande PumpWatch. “Het voortdurende streven naar data-gedreven innovatie heeft geleid tot een breed palet aan oplossingen. Die worden nu samengebracht in Watch-it, één compleet platform”, aldus BigBrother.

Complexere markt

Volgens het bedrijf wordt de markt complexer vanwege de energietransitie waarin we ons bevinden. Nieuwe brandstoffen betekenen immers ook nieuwe risico’s, processen worden ingewikkelder en transacties meer divers, het operationele terrein van het tankstation breidt uit en de kans op vandalisme groeit. “Tegelijk willen klanten meer gemak, snelheid, veiligheid en beschikbaarheid, terwijl er krapte heerst op de arbeidsmarkt. Om deze ontwikkelingen te kunnen beantwoorden, is kennis noodzakelijk. Watch-it biedt de ondernemer deze kennis door intelligentie toe te voegen aan de vele data die het genereert én duidt.”

De grote meerwaarde van het platform is volgens het bedrijf de intelligente koppeling van camerabeelden met de data van kassatransacties, technische meldingen, toegangscontrole en andere zaken. Daardoor wordt het niet alleen mogelijk om diefstal, fraude en onveilige situaties voor te zijn, ook geeft het inzicht in de winkeltraffic en de transacties, waardoor de ondernemer de veiligheid, het rendement en de klantbeleving kan verbeteren.

Inzicht in klantgedrag

“Verder maakt Watch-it het gedrag van de klant inzichtelijk: wat wil en vindt hij? Ook kan er dankzij Watch-it meer worden gedaan met minder personeel, doordat handmatige handelingen worden geautomatiseerd. Watch-it biedt talloze middelen die ondernemers in de mobility markt meer grip geven, zodat ze beter voorbereid zijn op de toekomst.”

Door niet meer vanuit een bepaald systeem maar vanuit een compleet platform te ontwikkelen, worden data
en inzichten overal en altijd beschikbaar om het team op locatie, het hoofdkantoor en andere stakeholders te ondersteunen, meldt BigBrother. De data zijn veilig en afgeschermd. Daarnaast kunnen vanuit de architectuur van het platform sneller nieuwe mogelijkheden beschikbaar worden gesteld.

Het bedrijf houdt zich al 27 jaar bezig met camerabeveiliging voor tankstations, retailbedrijven en logistieke centra.

Lees ook:

BigBrother

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

BigBrother lanceert nieuw beveiligingsplatform | TankPro.nl
BigBrother UNITI Stuttgart

BigBrother lanceert nieuw beveiligingsplatform

Foto: BigBrother

BigBrother lanceert een nieuw beveiligingsplatform: Watch-it. Daarmee speelt het bedrijf naar eigen zeggen in op de complexiteit in de mobiliteitsmarkt. Het nieuwe platform wordt deze week gepresenteerd tijdens de UNITI expo in Stuttgart (foto). 

In het platform worden verschillende mogelijkheden ondergebracht, waaronder het bestaande PumpWatch. “Het voortdurende streven naar data-gedreven innovatie heeft geleid tot een breed palet aan oplossingen. Die worden nu samengebracht in Watch-it, één compleet platform”, aldus BigBrother.

Complexere markt

Volgens het bedrijf wordt de markt complexer vanwege de energietransitie waarin we ons bevinden. Nieuwe brandstoffen betekenen immers ook nieuwe risico’s, processen worden ingewikkelder en transacties meer divers, het operationele terrein van het tankstation breidt uit en de kans op vandalisme groeit. “Tegelijk willen klanten meer gemak, snelheid, veiligheid en beschikbaarheid, terwijl er krapte heerst op de arbeidsmarkt. Om deze ontwikkelingen te kunnen beantwoorden, is kennis noodzakelijk. Watch-it biedt de ondernemer deze kennis door intelligentie toe te voegen aan de vele data die het genereert én duidt.”

De grote meerwaarde van het platform is volgens het bedrijf de intelligente koppeling van camerabeelden met de data van kassatransacties, technische meldingen, toegangscontrole en andere zaken. Daardoor wordt het niet alleen mogelijk om diefstal, fraude en onveilige situaties voor te zijn, ook geeft het inzicht in de winkeltraffic en de transacties, waardoor de ondernemer de veiligheid, het rendement en de klantbeleving kan verbeteren.

Inzicht in klantgedrag

“Verder maakt Watch-it het gedrag van de klant inzichtelijk: wat wil en vindt hij? Ook kan er dankzij Watch-it meer worden gedaan met minder personeel, doordat handmatige handelingen worden geautomatiseerd. Watch-it biedt talloze middelen die ondernemers in de mobility markt meer grip geven, zodat ze beter voorbereid zijn op de toekomst.”

Door niet meer vanuit een bepaald systeem maar vanuit een compleet platform te ontwikkelen, worden data
en inzichten overal en altijd beschikbaar om het team op locatie, het hoofdkantoor en andere stakeholders te ondersteunen, meldt BigBrother. De data zijn veilig en afgeschermd. Daarnaast kunnen vanuit de architectuur van het platform sneller nieuwe mogelijkheden beschikbaar worden gesteld.

Het bedrijf houdt zich al 27 jaar bezig met camerabeveiliging voor tankstations, retailbedrijven en logistieke centra.

Lees ook:

BigBrother

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.