TanQyou Franker wasboxen coating

TanQyou-blauwe vloeren zorgen voor ‘upgrade’ van wasboxen in Franeker

Foto: Mesa Coatings

De vier wasboxen bij het TanQyou-station in Franeker werden onlangs voorzien van gloednieuwe vloeren. Ze kregen het MesaFast Heavy Duty vloersysteem van Mesa Coatings. “De vloeren zien er fraai uit en zorgen daarnaast voor een veilige wasbox”, zegt Sander van den Belt.

Volgens de operationeel manager van TanQyou werd de kale betonvloer glad door het gebruik van water en chemie. “Dit is met de coatingvloer van Mesa Coatings niet aan de orde. Daarnaast kunnen wij een dergelijke vloer eenvoudig schoonhouden, wat de klanttevredenheid weer ten goede komt.” Het vloeistofdichte, chemiebestendige en mechanisch belastbare vloersysteem heeft bovendien een antislip-afwerking. Daardoor kunnen klanten eroverheen lopen terwijl ze de auto wassen, zonder dat ze het risico lopen uit te glijden.

(De tekst gaat verder onder de afbeelding)

TanQyou Franker wasboxen coating blauw
Ook de plinten en randen werden meegenomen. Foto: Mesa Coatings

De vier wasboxen van de tankstationexploitant hebben een totale oppervlakte van 127 vierkante meter en zijn te vinden naast het onbemande station in de Friese stad. Ook de opstanden en de plinten zijn meegenomen met hetzelfde systeem en in dezelfde kleur blauw. Die kleur werd volgens Mesa Coatings gekozen omdat het logo van TanQyou ook uit die kleur blauw bestaat en daarom goed in de bedrijfsvoering past. “We zijn erg tevreden met het resultaat van de vloer in onze wasboxen. Een mooie upgrade”, zegt Van den Belt.

Meerdere projecten

In het verleden voerde Mesa Coatings al meerdere projecten uit voor TanQyou. Zo werden de wasboxen in Leeuwarden voorzien van een coating. Het contact met Mesa Coatings is daarbij vanaf het eerste project goed geweest, vindt de operationeel manager. “De begeleiding met de te maken keuzes met betrekking tot de vloer is zoals het zou moeten zijn.”

Binnenkort worden door het bedrijf bovendien twee nieuwe wasboxen gerealiseerd. Die zullen eveneens een coatingvloer krijgen. “Indien er meer carwashprojecten op ons pad komen, zullen wij Mesa Coatings zeker benaderen.”

Lees ook:

Mesa Coatings

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

TanQyou-blauwe vloeren zorgen voor ‘upgrade’ van wasboxen in Franeker | TankPro.nl
TanQyou Franker wasboxen coating

TanQyou-blauwe vloeren zorgen voor ‘upgrade’ van wasboxen in Franeker

Foto: Mesa Coatings

De vier wasboxen bij het TanQyou-station in Franeker werden onlangs voorzien van gloednieuwe vloeren. Ze kregen het MesaFast Heavy Duty vloersysteem van Mesa Coatings. “De vloeren zien er fraai uit en zorgen daarnaast voor een veilige wasbox”, zegt Sander van den Belt.

Volgens de operationeel manager van TanQyou werd de kale betonvloer glad door het gebruik van water en chemie. “Dit is met de coatingvloer van Mesa Coatings niet aan de orde. Daarnaast kunnen wij een dergelijke vloer eenvoudig schoonhouden, wat de klanttevredenheid weer ten goede komt.” Het vloeistofdichte, chemiebestendige en mechanisch belastbare vloersysteem heeft bovendien een antislip-afwerking. Daardoor kunnen klanten eroverheen lopen terwijl ze de auto wassen, zonder dat ze het risico lopen uit te glijden.

(De tekst gaat verder onder de afbeelding)

TanQyou Franker wasboxen coating blauw
Ook de plinten en randen werden meegenomen. Foto: Mesa Coatings

De vier wasboxen van de tankstationexploitant hebben een totale oppervlakte van 127 vierkante meter en zijn te vinden naast het onbemande station in de Friese stad. Ook de opstanden en de plinten zijn meegenomen met hetzelfde systeem en in dezelfde kleur blauw. Die kleur werd volgens Mesa Coatings gekozen omdat het logo van TanQyou ook uit die kleur blauw bestaat en daarom goed in de bedrijfsvoering past. “We zijn erg tevreden met het resultaat van de vloer in onze wasboxen. Een mooie upgrade”, zegt Van den Belt.

Meerdere projecten

In het verleden voerde Mesa Coatings al meerdere projecten uit voor TanQyou. Zo werden de wasboxen in Leeuwarden voorzien van een coating. Het contact met Mesa Coatings is daarbij vanaf het eerste project goed geweest, vindt de operationeel manager. “De begeleiding met de te maken keuzes met betrekking tot de vloer is zoals het zou moeten zijn.”

Binnenkort worden door het bedrijf bovendien twee nieuwe wasboxen gerealiseerd. Die zullen eveneens een coatingvloer krijgen. “Indien er meer carwashprojecten op ons pad komen, zullen wij Mesa Coatings zeker benaderen.”

Lees ook:

Mesa Coatings

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.