De Pooter Olie Axel

De Pooter Olie voegt twee stations toe aan netwerk

Foto: De Pooter Olie persbericht

De Pooter Olie heeft het netwerk uitgebreid met twee tankstations in Zeeuws-Vlaanderen. Begin februari werden twee stations in Axel en Zaamslag overgenomen van L. De Pooter. Beide locaties worden omgekleurd naar Texaco. 

Het onbemande tankstation aan Drieschouwen Zuid in Axel biedt de brandstoffen Euro 95, Euro 98 en diesel. Bij de eveneens onbemande locatie aan de Bedrijvenstraat in Zaamslag kunnen klanten terecht voor Euro 95 en diesel. Bij dit station is het sinds de overname overigens niet meer mogelijk om propaan te krijgen. In plaats daarvan vraagt De Pooter Olie klanten naar hun kantoor in Terneuzen te komen. De omkleuringen vinden plaats in maart, waarna op beide stations dan ook de duurzamere dieselbrandstof Ssynfuel verkrijgbaar zal zijn.

(De tekst gaat verder onder de afbeelding)

De Pooter Olie Zaamslag
De nog om te kleuren locatie in Zaamslag. Foto: De Pooter Olie

Afgelopen december werd nog een locatie in Waalwijk toegevoegd aan het netwerk van De Pooter Olie. Aan de Winterdijk werd het voormalige A. Coppens-tankstation ook omgekleurd naar Texaco. Bij het station zijn de brandstoffen Euro 95, Euro 98, diesel, Ssynfuel, LPG en Adblue te tanken.

De Pooter Olie focust zich op brandstoffen en smeermiddelen. Het bedrijf heeft negentien tankstations in beheer die voornamelijk in Zeeland te vinden zijn. Zeven van die locaties zijn bemand en een deel heeft ook een wasstraat en een bakery. Het bedrijf heeft voor de locaties samenwerkingsverbanden met Texaco en Firezone.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.