Snel Tank Heerde Hamer

Dalergy opent nieuwste Snel Tank in Heerde

Foto: Hamer

Dalergy Group heeft een gloednieuw, onbemand tankstation geopend in het Gelderse Heerde. De locatie wordt geëxploiteerd onder de vlag van Snel Tank en is te vinden aan de Eperweg/Zwarteweg, onderaan de afslag Heerde-Zuid van de A50.

Medio oktober begon Hamer met de bouw van het nieuwe station, dat 24/7 geopend is. Zo’n twee maanden later, op 13 december, opende de pomp officieel voor klanten. Volgens Dalergy Group (voorheen Dalhuisen) heeft de nieuwe Snel Tank ‘het gemak van een tanklocatie aan de snelweg, maar als groot verschil dat het brandstoffen aanbiedt tegen hoge kortingen’.

GoodFuels HVO100

Bij het tankstation zijn twee ondergrondse tanks geplaatst waarin verschillende producten worden opgeslagen. Naast de reguliere brandstoffen wordt ook GoodFuels HVO100 verkocht. Het product wordt gemaakt van verschillende afval- en reststromen. Voor vrachtwagens is er een speciale tankstraat ingericht waar diesel, GoodFuels HVO100 en AdBlue getankt kunnen worden.

Lees ook: ‘Met HVO kan je op korte termijn klappers maken’

Bij de nieuwbouw is door Hamer ook de technische kamer geplaatst. “Deze is in onze prefab-hal ingericht en geïnstalleerd en op locatie kant en klaar aangesloten. In de technische ruimte zitten alle technische componenten van het station zoals de hoofdstroomaansluiting, lekdetectiesystemen en het registratiesysteem van de pompen”, laat het techniekbedrijf uit Apeldoorn weten. Het bedrijf was verantwoordelijk voor de complete ondergrondse tankinstallatie, elektra en civiele werkzaamheden.

(De tekst gaat verder onder de afbeelding)

Snel Tank Heerde Dalergy
Voor vrachtwagens is er ook AdBlue beschikbaar. Foto: Hamer

Met het oog op de toekomst werden eveneens voorzieningen aangelegd voor elektrisch laden. Er komen in totaal vier opstelplaatsen voor elektrische auto’s, naast de vier voor de fossiele brandstoffen. Naar verwachting worden in maart 2022 bij Snel Tank Heerde meerdere laadpalen geplaatst waarmee groene stroom geladen kan worden. “Omdat er steeds vaker gekozen wordt voor elektrisch rijden, worden oplossingen voor laden onderweg steeds belangrijker.”

Grote tankkeuring

Hamer en Dalergy Group werken al jaren nauw samen. De afgelopen jaren heeft Hamer bij de tankstations van Dalergy ook de vijftienjaarlijkse tankkeuring uitgevoerd. Het bedrijf was bovendien betrokken bij de bouw van de nieuwe Snel Tank in Epe.

Met de nieuwste aanwinst groeit het netwerk van Dalergy naar zestien stations. Snel Tank telt inmiddels negen locaties. Inmiddels zijn er verschillende stations van het merk in Noord-, Oost- en Midden-Nederland.

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Dalergy opent nieuwste Snel Tank in Heerde | TankPro.nl
Snel Tank Heerde Hamer

Dalergy opent nieuwste Snel Tank in Heerde

Foto: Hamer

Dalergy Group heeft een gloednieuw, onbemand tankstation geopend in het Gelderse Heerde. De locatie wordt geëxploiteerd onder de vlag van Snel Tank en is te vinden aan de Eperweg/Zwarteweg, onderaan de afslag Heerde-Zuid van de A50.

Medio oktober begon Hamer met de bouw van het nieuwe station, dat 24/7 geopend is. Zo’n twee maanden later, op 13 december, opende de pomp officieel voor klanten. Volgens Dalergy Group (voorheen Dalhuisen) heeft de nieuwe Snel Tank ‘het gemak van een tanklocatie aan de snelweg, maar als groot verschil dat het brandstoffen aanbiedt tegen hoge kortingen’.

GoodFuels HVO100

Bij het tankstation zijn twee ondergrondse tanks geplaatst waarin verschillende producten worden opgeslagen. Naast de reguliere brandstoffen wordt ook GoodFuels HVO100 verkocht. Het product wordt gemaakt van verschillende afval- en reststromen. Voor vrachtwagens is er een speciale tankstraat ingericht waar diesel, GoodFuels HVO100 en AdBlue getankt kunnen worden.

Lees ook: ‘Met HVO kan je op korte termijn klappers maken’

Bij de nieuwbouw is door Hamer ook de technische kamer geplaatst. “Deze is in onze prefab-hal ingericht en geïnstalleerd en op locatie kant en klaar aangesloten. In de technische ruimte zitten alle technische componenten van het station zoals de hoofdstroomaansluiting, lekdetectiesystemen en het registratiesysteem van de pompen”, laat het techniekbedrijf uit Apeldoorn weten. Het bedrijf was verantwoordelijk voor de complete ondergrondse tankinstallatie, elektra en civiele werkzaamheden.

(De tekst gaat verder onder de afbeelding)

Snel Tank Heerde Dalergy
Voor vrachtwagens is er ook AdBlue beschikbaar. Foto: Hamer

Met het oog op de toekomst werden eveneens voorzieningen aangelegd voor elektrisch laden. Er komen in totaal vier opstelplaatsen voor elektrische auto’s, naast de vier voor de fossiele brandstoffen. Naar verwachting worden in maart 2022 bij Snel Tank Heerde meerdere laadpalen geplaatst waarmee groene stroom geladen kan worden. “Omdat er steeds vaker gekozen wordt voor elektrisch rijden, worden oplossingen voor laden onderweg steeds belangrijker.”

Grote tankkeuring

Hamer en Dalergy Group werken al jaren nauw samen. De afgelopen jaren heeft Hamer bij de tankstations van Dalergy ook de vijftienjaarlijkse tankkeuring uitgevoerd. Het bedrijf was bovendien betrokken bij de bouw van de nieuwe Snel Tank in Epe.

Met de nieuwste aanwinst groeit het netwerk van Dalergy naar zestien stations. Snel Tank telt inmiddels negen locaties. Inmiddels zijn er verschillende stations van het merk in Noord-, Oost- en Midden-Nederland.

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.