Eric van Voorthuizen Orange Charging

Eric van Voorthuizen versterkt Orange Charging als commercieel manager

Foto: Sakko Commercial

Eric van Voorthuizen gaat aan de slag als commercieel manager bij Orange Charging. De voormalig directeur van SWO de Splinter treedt per 1 januari 2022 in dienst, zo kondigt zijn nieuwe werkgever aan.

Orange Charging, onderdeel van Sakko Commercial, is een onafhankelijke leverancier van elektrische laadoplossingen en is gevestigd in Roosendaal. Niet alleen verkoopt het bedrijf laders en snelladers in Nederland en België, ook wordt er gewerkt aan de realisatie van een exploitatienetwerk van ruim 6.000 laadpunten in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Grotere partijen

Van Voorthuizen gaat zich vooral bezighouden met laadoplossingen voor grotere partijen als vastgoedbedrijven, woningcoöperaties, transportondernemingen, inkoopverenigingen en bedrijven binnen de retailsector, zoals tankstationhouders.

De afgelopen periode was Van Voorthuizen actief met de opstart van het nieuwe bedrijfsonderdeel van Lekkerland, Convenience Retail Solutions.

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Eric van Voorthuizen versterkt Orange Charging als commercieel manager | TankPro.nl
Eric van Voorthuizen Orange Charging

Eric van Voorthuizen versterkt Orange Charging als commercieel manager

Foto: Sakko Commercial

Eric van Voorthuizen gaat aan de slag als commercieel manager bij Orange Charging. De voormalig directeur van SWO de Splinter treedt per 1 januari 2022 in dienst, zo kondigt zijn nieuwe werkgever aan.

Orange Charging, onderdeel van Sakko Commercial, is een onafhankelijke leverancier van elektrische laadoplossingen en is gevestigd in Roosendaal. Niet alleen verkoopt het bedrijf laders en snelladers in Nederland en België, ook wordt er gewerkt aan de realisatie van een exploitatienetwerk van ruim 6.000 laadpunten in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Grotere partijen

Van Voorthuizen gaat zich vooral bezighouden met laadoplossingen voor grotere partijen als vastgoedbedrijven, woningcoöperaties, transportondernemingen, inkoopverenigingen en bedrijven binnen de retailsector, zoals tankstationhouders.

De afgelopen periode was Van Voorthuizen actief met de opstart van het nieuwe bedrijfsonderdeel van Lekkerland, Convenience Retail Solutions.

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.