De Broodjesbox A32

Eerste Broodjesbox langs de snelweg geopend

Bron: Ruud Sievers

De Broodjesbox is nu ook te vinden bij Shell-tankstation Dorpshellen in het Friese Oldeholtwolde. Het is daarmee het vierde station met het concept, maar de eerste langs de snelweg. 

De recent vernieuwde shop is te vinden aan de A32 tussen Heerenveen en Wolvega. Er worden uiteenlopende broodjes verkocht, van sandwiches met zalm en filet american tot de broodjes ‘Toverstok’ en ‘Mykonos’. Sinds kort maken ook verschillende ‘veggie broodjes’ onderdeel uit van het assortiment. Bij de shops wordt bovendien ook bezorgd.

Almelo en Deventer

Eigenaar Ruud Sievers laat weten trots te zijn op het team na het verrichte werk. Samen met Jan Knol begon hij in oktober 2018 met het concept bij het TinQ-tankstation aan de Weezenbeeksingel in Almelo. De overige twee locaties zijn te vinden bij de Shell aan de Snipperlingsdijk in Deventer en bij de BP aan de Sluitersveldssingel in Almelo. De laatstgenoemde Broodjesbox opende in juli de deuren.

Het concept wordt overigens nog verder uitgebreid. In het Overijsselse Vriezenveen staat nog een locatie op de planning, vertelde Sievers eerder aan TankPro. “Aansluitend staat een locatie aan de A7 op het programma.”

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.