AVIA Marees Vondelstraat Alkmaar

AVIA Marees breidt netwerk verder uit

Bron: AVIA Marees

Het netwerk van AVIA Marees is een onbemand tankstation rijker. Aan de Vondelstraat in Alkmaar werd begin november de voormalige BP-locatie omgekleurd tot een AVIA XPress-station. 

“De groene kleuren maken plaats voor onze rode AVIA branding. En dat is wat we graag willen laten zien, want sinds 1 november zijn wij de trotse eigenaar van AVIA XPress Alkmaar”, laat het Noord-Hollandse bedrijf weten. Een openingsactie op de locatie volgt nog.

Ook uitbreiding in Friesland

Hetzelfde staat begin 2022 te gebeuren voor de huidige BrandOil-locatie in het Friese Koudum, dat eveneens verdergaat als XPress-tankstation. De handtekening voor de samenwerking met AVIA Marees werd alvast gezet.

“De broers Martijn en Andries nemen het tankstation, de garage, showroom én wasfaciliteiten over van hun ouders Henk en Anké Smit. Met de nieuwe generatie in het bedrijf is dus ook gekozen voor AVIA Marees als nieuwe leverancier voor het tankstation en partner voor laadpalen en het wassen. Hiernaast zullen ze ook gebruik gaan maken van de AVIA tank-, laad- en waspas als lokale mobiliteitskaart voor hun bestaande (kaart)klanten.”

De ruim zestig tankstations van AVIA Marees liggen voornamelijk in en rond woonkernen in Noord-Holland en Friesland.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.