MoveYou overname deelfietsen

MoveYou neemt deelvervoerder GoAbout over

Bron: MoveYou persbericht

Mobiliteitsplatform MoveYou heeft deelvervoerder GoAbout overgenomen. “We hebben in GoAbout een partij gevonden die goed aansluit op de visie en activiteiten van MoveYou”, aldus Hidde van der Maas van MoveYou. Tot het einde van dit jaar zal de overdracht verder afgerond worden.

Met de overname van GoAbout breidt MoveYou haar dienstverlening, die momenteel bestaat uit API’s voor tanken, parkeren en laden, uit met een deelfiets-, en deelauto-infrastructuur.

De overname verstevigt de positie van MoveYou als aanbieder van mobiliteit en geeft klanten van GoAbout meer mogelijkheden bij hun uitbreiding van mobiliteitsdiensten. “Meer mobiliteitsdiensten en meer opties om meer gebruikers te verleiden”, zegt Van der Maas. “We maken het makkelijk om snel en comfortabel over te stappen van de auto naar het openbaar vervoer en op de fiets, of omgekeerd.”

Eerder werden de IT- en platformdiensten van TanQyou ondergebracht onder het nieuwe label van de formule: MoveYou. Het bedrijf houdt zich sindsdien bezig met betalings- loyaliteits- en mobiliteitsdiensten in de tankstationbranche.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Michael van Wijngaarden

Michael van Wijngaarden is vaste journalist voor vakblad Automobiel Management. Regelmatig schrijft hij ook voor TankPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.