Tamoil Heerlen Spoorsingel

Tamoil opent onbemande locatie in Heerlen

Bron: Tamoil

Tamoil heeft begin oktober een tankstation geopend in Heerlen. De toevoeging van de onbemande locatie aan het netwerk brengt het aantal Tamoil-tankstations in de Limburgse stad op drie. 

Het station aan de Spoorsingel ligt pal achter het treinstation van Heerlen. Klanten kunnen er 24 uur per dag terecht voor diesel, Euro 95 en Superplus 98. Om de opening te vieren, geeft het bedrijf uit Ridderkerk klanten kortingen tot 22 cent per liter op alledrie de brandstoffen.

De overige twee stations in de stad zijn te vinden aan De Kissel en de Wickraderweg. In Nederland exploiteert Tamoil, inclusief de locaties in Heerlen, 228 tankstations. Daarmee heeft het bedrijf een marktaandeel van ruim 5 procent.

Naast de fossiele brandstoffen zet het bedrijf ook steeds breder in op duurzame alternatieven. Zo produceert Tamoil groene stroom voor haar netwerk van tankstations en biedt zij klanten op een aantal tankstations duurzame brandstoffen, zoals CNG en Neste MY Renewable Diesel.

Tamoil is onderdeel van de Oilinvest Groep, een olieconcern met tankstations in Italië, Duitsland, Zwitserland, Spanje en Nederland.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.