Overdracht directie TotalEnergies

Robert Joore nieuwe directeur van TotalEnergies Marketing Nederland

Bron: TotalEnergies

TotalEnergies Marketing Nederland heeft een nieuwe directeur: Robert Joore. Hij neemt het stokje over van Olivier Van Parys, die na vier jaar als voorzitter van de Raad van Bestuur verdergaat als vicepresident Centraal- en Oost-Afrika.

“Ik ben binnen TotalEnergies benoemd in een nieuwe functie. Tijdens de vier inspirerende jaren die ik in Nederland heb gewerkt, heb ik grote waardering gekregen voor de Nederlandse cultuur en de Nederlanders”, zegt de Belg Van Parys (links op de foto) over zijn vertrek. “De afgelopen jaren heeft TotalEnergies Marketing Nederland haar marktpositie verder versterkt. Dit zou zonder mijn Nederlandse collega’s onmogelijk zijn geweest en ik ben dankbaar dat ik met zo’n professioneel team heb mogen samenwerken.”

Verschillende functies

Robert Joore (rechts op de foto) werkt sinds 1989 bij TotalEnergies. Hij was al actief in verschillende functies in de downstreamsector. In 2002 werd hij benoemd tot retail sales director bij Total Belgium. In 2005 ging hij aan de slag bij de divisie Refining & Marketing in Parijs, waar hij leiding gaf aan strategische marketingprojecten voor Europa en Azië.

In 2007 keerde Joore weer terug naar Nederland om de functie van retail network director te gaan vervullen. In 2012 werd hij bij Total Deutschland hoofd van de divisie Specialities. Vier jaar later, in 2016, werd hij benoemd tot algemeen directeur van Total Lubmarine, een business unit die zich bezighoudt met smeermiddelen, vetten en diensten voor de scheepvaart.

Van Parys droeg de functie op 15 september officieel over aan Joore. De voormalig directeur zegt dat met ‘het volste vertrouwen’ gedaan te hebben.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.