Overdracht directie TotalEnergies

Robert Joore nieuwe directeur van TotalEnergies Marketing Nederland

TotalEnergies Marketing Nederland heeft een nieuwe directeur: Robert Joore. Hij neemt het stokje over van Olivier Van Parys, die na vier jaar als voorzitter van de Raad van Bestuur verdergaat als vicepresident Centraal- en Oost-Afrika.

“Ik ben binnen TotalEnergies benoemd in een nieuwe functie. Tijdens de vier inspirerende jaren die ik in Nederland heb gewerkt, heb ik grote waardering gekregen voor de Nederlandse cultuur en de Nederlanders”, zegt de Belg Van Parys (links op de foto) over zijn vertrek. “De afgelopen jaren heeft TotalEnergies Marketing Nederland haar marktpositie verder versterkt. Dit zou zonder mijn Nederlandse collega’s onmogelijk zijn geweest en ik ben dankbaar dat ik met zo’n professioneel team heb mogen samenwerken.”

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.