TotalEnergies Schiebroek omkleuring

TotalEnergies wil volledig netwerk binnen twaalf maanden voorzien van nieuwe uitstraling

Total veranderde de bedrijfsnaam in mei dit jaar naar TotalEnergies. Daarmee wil de Franse onderneming aantonen dat het zich ook bezighoudt met duurzame energie om zo een bijdrage te leveren aan het behalen van de klimaatdoelen. Maar, die naamsverandering betekent ook een enorme klus: wereldwijd moeten alle tankstations van nieuwe signing voorzien worden. 

Ook in Nederland is TotalEnergies begonnen met het project waarbij alle stations worden voorzien van een nieuwe uitstraling. Het is de bedoeling dat het volledige netwerk van meer dan vierhonderd stations halverwege 2022 een metamorfose heeft ondergaan. Het grootste deel van de stations moet zelfs dit jaar al uitgerust zijn met de nieuwe signing. Het station Rotterdam Schiebroek (foto) was de eerste die onder handen werd genomen.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.