Tankstationveiling trapt dit jaar af met Texaco-station in Asten

Uit een loting is naar voren gekomen dat Texaco-station ‘Het Gevlocht’ woensdag als eerst onder de hamer gaat tijdens de jaarlijkse tankstationveiling. De benzinepomp in Asten wordt gevolgd door twee Shell-locaties in Oude-Tonge en Putten. 

Elk jaar worden de huurrechten voor benzinestations langs de rijkswegen door het Rijksvastgoedbedrijf geveild. Om te bepalen in welke volgorde dat gebeurt, vond er 24 augustus een loting plaats op het Haagse notariskantoor Pels Rijcken & Drooglever Fortuijn. Tijdens deze negentiende editie kunnen in totaal 25 tankstations van eigenaar wisselen.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.