Na mijlpaal tweehonderd locaties breidt Argos netwerk opnieuw uit

Argos heeft opnieuw locaties aan het netwerk toegevoegd. Nadat het bedrijf deze zomer de bijzondere mijlpaal van tweehonderd locaties bereikte, werden nog eens vier locaties in het blauw, wit en groen geopend. 

De nieuwe locaties zijn te vinden in de Noord-Hollandse dorpen Santpoort en Warmenhuizen, het Overijsselse Bathmen en in de Gelderse stad Apeldoorn. Alle locaties werden omgekleurd van amiGo naar Argos. Bij de locatie in Santpoort is naast de reguliere brandstoffen ook Blauwe Diesel verkrijgbaar.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.