Na mijlpaal tweehonderd locaties breidt Argos netwerk opnieuw uit

Argos heeft opnieuw locaties aan het netwerk toegevoegd. Nadat het bedrijf deze zomer de bijzondere mijlpaal van tweehonderd locaties bereikte, werden nog eens vier locaties in het blauw, wit en groen geopend. 

De nieuwe locaties zijn te vinden in de Noord-Hollandse dorpen Santpoort en Warmenhuizen, het Overijsselse Bathmen en in de Gelderse stad Apeldoorn. Alle locaties werden omgekleurd van amiGo naar Argos. Bij de locatie in Santpoort is naast de reguliere brandstoffen ook Blauwe Diesel verkrijgbaar.

“Wij zitten niet stil want in juni en juli hebben we weer een aantal mooie locaties aan ons Argos netwerk mogen toevoegen”, laat het bedrijf weten. “Wij zijn trots op deze mooie aanvulling op het groeiende Argos Tankstation netwerk. Ook in de komende maanden worden weer nieuwe locaties geopend.”

Niet alles omkleuren

Hoewel Varo Energy, waar de twee merken onder vallen, het Argos-netwerk verder wil laten groeien, is er vooralsnog geen sprake van dat alle amiGo’s in Nederland omgekleurd worden naar Argos. “We blijven voor nu beide merken hanteren, zowel Argos als amiGo”, laat een woordvoerder weten. Eerder maakte het bedrijf wel de keuze om alle Brand Oil-locaties om te kleuren naar Argos.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.