Patrick Bunnik directeur XXImo

XXImo bemachtigt grootste brandstoftender van Nederland

Met het winnen van een Europese aanbesteding voor zo’n 16.000 mobiliteitskaarten, sleepte XXImo deze zomer de grootste tender op het gebied van brandstoffen in Nederland in de wacht. Het Utrechtse bedrijf heeft de Nederlandse politie namelijk voorzien van mobiliteitskaarten waarmee de dienders onder andere kunnen tanken, laden, parkeren, wassen en tol betalen.

Het was een spannende tijd voor directeur Patrick Bunnik en zijn collega’s. Om het politiekorps te overtuigen, moest een grote hoeveelheid informatie over onder meer de beveiliging van de gegevens en de data aangeleverd worden. “Als dan het verlossende telefoontje komt, is dat voor een club als de onze even groot feest, maar ook direct het besef dat we een nog groter project hebben dat we goed moeten opleveren”, vertelt Bunnik.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.