De Keulse Barrière Vissers

Vissers Energy Group voegt twee tankstations toe aan netwerk

Vissers Energy Groep heeft er twee Limburgse tankstations in het netwerk bij: de Keulse Barrière Noord en Zuid. De benzinepompen zorgen voor een ‘heel goed dekkend netwerk in en rondom Venlo’, meldt het bedrijf. 

De locaties liggen vlakbij de grensovergang naar Duitsland. De stations liggen aan beide zijden van de Keulse Barrière, die direct is aangesloten op de Duitse snelweg A61. Volgens Vissers zijn de pompen vooral geschikt voor vrachtwagens en liggen ze direct bij de industriegebieden met de daar gevestigde logistieke bedrijven van Venlo en het Duitse Nettetal.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.