De Keulse Barrière Vissers

Vissers Energy Group voegt twee tankstations toe aan netwerk

Bron: Vissers Energy Group

Vissers Energy Groep heeft er twee Limburgse tankstations in het netwerk bij: de Keulse Barrière Noord en Zuid. De benzinepompen zorgen voor een ‘heel goed dekkend netwerk in en rondom Venlo’, meldt het bedrijf. 

De locaties liggen vlakbij de grensovergang naar Duitsland. De stations liggen aan beide zijden van de Keulse Barrière, die direct is aangesloten op de Duitse snelweg A61. Volgens Vissers zijn de pompen vooral geschikt voor vrachtwagens en liggen ze direct bij de industriegebieden met de daar gevestigde logistieke bedrijven van Venlo en het Duitse Nettetal.

Krapte op arbeidsmarkt

Momenteel zijn de locaties nog onbemand, maar het Limburgse bedrijf sluit niet uit dat ze weer openen als bemande stations. Daar wordt overigens later een besluit over genomen, omdat het vanwege de krapte op de arbeidsmarkt nog onzeker is in hoeverre dat haalbaar is.

Op de voormalige Texaco-locaties kan diesel, Euro 95 en Adblue getankt worden. Tijdelijk zijn beide stations omgekleurd naar Vissers. Op een later moment zal bekeken worden welk merk er op de luifel komt.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.