Registratie Tankstation & Carwash Vakbeurs geopend

De registratie voor de Tankstation & Carwash Vakbeurs op 10 en 11 november in Expo Houten is geopend. Ook voor het Tankstation Congres, dat waterstof als thema heeft, kunnen geïnteresseerden zich aanmelden.

Tientallen exposanten hebben al een plekje op de beursvloer, waaronder Hamer, Mokobouw en Shell. Nieuwe onderdelen op de beursvloer zijn de koffie-experience en carwashdemonstraties. Een bezoek aan de beurs is gratis.

Uitgeverij en beursorganisator ProMedia Group volgt nauwlettend de coronamaatregelen van de overheid. Dit zorgt ervoor dat een bezoek aan de beurs veilig en verantwoord is.

Congres over waterstof

Thema van het Tankstation Congres is waterstof. Een relevant thema nu CO2-reductie hoog op de agenda van overheden en autofabrikanten staat. Op welke brandstof of combinatie zij inzetten is nog ongewis. Hoe speel je hier als ondernemer op in? Op die vragen gaan tal van sprekers in.

Netwerken

De Tankstation & Carwash Vakbeurs is al jaren een vaste ontmoetingsplek voor de petrol- en autowassector. Deelnemers vanuit de BeNeLux komen hier om te netwerken en om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Meer informatie is te vinden op de website van het event.

Auteur: JanPieter Rottier

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Registratie Tankstation & Carwash Vakbeurs geopend | TankPro.nl

Registratie Tankstation & Carwash Vakbeurs geopend

De registratie voor de Tankstation & Carwash Vakbeurs op 10 en 11 november in Expo Houten is geopend. Ook voor het Tankstation Congres, dat waterstof als thema heeft, kunnen geïnteresseerden zich aanmelden.

Tientallen exposanten hebben al een plekje op de beursvloer, waaronder Hamer, Mokobouw en Shell. Nieuwe onderdelen op de beursvloer zijn de koffie-experience en carwashdemonstraties. Een bezoek aan de beurs is gratis.

Uitgeverij en beursorganisator ProMedia Group volgt nauwlettend de coronamaatregelen van de overheid. Dit zorgt ervoor dat een bezoek aan de beurs veilig en verantwoord is.

Congres over waterstof

Thema van het Tankstation Congres is waterstof. Een relevant thema nu CO2-reductie hoog op de agenda van overheden en autofabrikanten staat. Op welke brandstof of combinatie zij inzetten is nog ongewis. Hoe speel je hier als ondernemer op in? Op die vragen gaan tal van sprekers in.

Netwerken

De Tankstation & Carwash Vakbeurs is al jaren een vaste ontmoetingsplek voor de petrol- en autowassector. Deelnemers vanuit de BeNeLux komen hier om te netwerken en om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Meer informatie is te vinden op de website van het event.

Auteur: JanPieter Rottier

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.