Fastned groeit door toename elektrische auto’s, nog geen winst behaald

Fastned is in het tweede kwartaal van 2021 verder gegroeid. Het snellaadbedrijf zag de omzet in de eerste helft van het jaar met 63 procent stijgen ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Winst werd nog niet behaald. Fastned boekte in de eerste zes maanden van 2021 een nettoverlies van bijna 16 miljoen euro.

Het bedrijf profiteert onder meer van de verdere toename van het aantal elektrische voertuigen. De coronapandemie heeft volgens Fastned nog wel invloed op het aantal kilometers dat gereden wordt en dus ook op het aantal laadmomenten. Veel mensen werken immers nog veel vanuit huis.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Onderwerpen: , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.